Θρήνος για την Μαρία Τζομπανάκη: Ήταν γνωστή με το νεκρό του φονικού στα Ανώγεια

Σπαράζει η ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την Μαρία Τζομπανάκη: Ήταν γνωστή με το νεκρό του φονικού στα Ανώγεια

Τον Κρητικό Λευτέρη Καλομοίρη, που ήταν ένας από τους δύο νεκρούς του φονικού που έγινε στα Ανώγεια στην Κρήτη γνώριζε η Μαρία Τζομπανάκη, που έκανε σχετική ανάρτηση για τον χαμό του άτυχου άντρα.

Ο Λευτέρης Καλομοίρης, γνωστός μαντιναδολόγος, ήταν ένας ένας από τους νεκρούς που θρηνούν τα Ανώγεια, μετά το διπλό φονικό. Η Μαρία Τζομπανάκη, έκανε τώρα μια ανάρτηση για τον θάνατό του που μας σπάραξε την καρδιά.

"Λευτέρη ΜΑΣ δεν εφοβόσουν το θάνατο. Μόνο τα γηρατειά. «Στο τσίμα - τσίμα του γκρεμού» έφυγες... αλοίμονο δεν θα γεράσεις.Καλό ταξίδι ποιητή . Αλοίμονο στο θάνατο που χτύπησε άδικα τη δική σου καρδιά . Αλοίμονο και στο κακό που χάλασε δυό σπίτια" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στην σελίδα της στο Facebook.

Δείτε ωστόσο και ποια ήταν η τελευταία κουβέντα του άτυχου άντρα. Τι είπε λίγο πριν πέσει νεκρός;

Λευτέρη ΜΑΣ δεν εφοβόσουν το θάνατο. Μόνο τα γηρατειά. «Στο τσίμα - τσίμα του γκρεμού» έφυγες... αλοίμονο δεν θα...

Posted by Maria Tzompanaki on Sunday, May 3, 2020

Ποιος ήταν ο Λευτέρης Τζομπανάκης που "έπεσε" νεκρός στο φονικό στα Ανώγεια και τον οποίο γνώριζε η Μαρία Τζομπανάκη;

Ο γνωστός μαντιναδολόγος Λευτερής Καλομοίρης είναι ο ένας από τους δύο νεκρούς από το διπλό φονικό στο Περαχώρι Ανωγείων που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία και έχει κάνει το γύρο της Ελλάδας.

Ο 63χρονος, γνωστός για τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, δέχθηκε τα πυρά του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, πατέρα δύο παιδιών. Οι οικογένειες των δύο νεκρών έχουν φυγαδευτεί υπό το φόβο βεντέτας.Οι σοροί των δύο ανδρών μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου.

Η ΕΛ.ΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του γιου του, ο οποίος παραδόθηκε τελικά την Κυριακή. Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο Δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, αναζητείται τρόπος για την τέλεση των κηδειών καθώς και οι δύο οικογένειες μένουν στην ίδια γειτονιά και ανήκουν στην ίδια ενορία και γι'αυτό το λόγο θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πηγή: ekriti.gr