Νέα "τσουχτερή" ατάκα από τον Τρύφωνα Σαμαρά - «Θα βάζω ό, τι θέλω εγώ»

Πήγε και τα είπε όλα στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Δέσποινα Βανδή, με τον ίδιο να εμφανίζεται σήμερα στο «Πρωινό» και να ρίχνει μία νέα τσουχτερή ατάκα ξεκαθαρίζοντας πως στο J2US θα βάζει μόνο ό, τι θέλει αυτός.

Η εμφάνιση του γνωστού κομμωτή στο J2US του Σαββάτου, έφερε την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή, η οποία θέλησε να σχολιάσει την ενδυμασία του, την οποία βρήκε άτοπη και προσβλητική.

Από εκείνη τη στιγμή έχει ξεκινήσει μία βροχή από σχόλια από τη μεριά του Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν είναι σίγουρος αν θέλει να συνεχίσει στο show μετά τα σχόλια που άκουσε από τη Δέσποινα Βανδή, ενώ λίγο νωρίτερα μέσα στη μέρα αποκάλυψε πως έχει σκοπό να μιλήσει στην παραγωγή για να δει τι θα γίνει.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε στο Πρωινό και σχολίασε το όλο ζήτημα από απόσταση και με τη Φαίη Σκορδά, με τον ίδιο να κάνει ξεκάθαρο πως δεν του άρεσε καθόλου αυτό που έγινε και πως το τι πρόκειται να φορέσει θα το αποφασίζει αποκλειστικά ο ίδιος.

Αυτή είναι η τσουχτερή ατάκα που πέταξε ο Τρύφωνας Σαμαράς

«Θα έχω να συζητήσω σήμερα με την παραγωγή για το αν θα φύγω. Ήταν λίγο άσχημο αυτό που έγινε, στεναχωρήθηκα για αυτό και φούντωσα εκείνη την ώρα. Δεν ήταν φουστανέλα ήταν μια φούστα από πολυκατάστημα. Νομίζω η κριτική επιτροπή ήταν μανουριασμένη σε πολλούς παίκτες. Εγώ θα μιλήσω σήμερα με την παραγωγή και θέλω να πω μερικά πράγματα.

Δεν είναι το Α και το Ω το ρούχο. Εντάξει δεν τραγούδησα καλά. Με πρόσβαλε αυτό με την παράδοση. Δεν το έκανα με κακία. Εγώ θα πω στην παραγωγή ότι δεν δέχομαι και θα βάζω ότι θέλω εγώ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Φυσικά δέχομαι αυτό που μου είπαν οι κριτές. Δεν ήταν παραδοσιακό το τραγούδι».