Δημόσια φιλιά και αγκαλίτσες σε παγκάκι για τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του

Τους "τσακώσαμε"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημόσια φιλιά και αγκαλίτσες σε παγκάκι για τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του

Σε παγκάκι της πόλης "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του σύντροφο Βαλεντίνη Παπαδάκη, που δεν έκρυβαν τον ερωτά τους. Οι δυο τους αν και σε δημόσιο χώρο έδωσαν φιλιά και αγκαλιές ο ένας στον άλλο και συζήτησαν για μερική ώρα.

Ειδικότερα ο φακός των φωτογράφων "τσάκωσε" τον Κώστα Σόμμερ και την σύντροφό του στην Γλυφάδα. Οι δυο τους κάθισαν για λίγο σε ένα παγκάκι και οι τρυφερότητες δεν άργησαν αν έρθουν. Οι δυο τους βγήκαν για λίγο από το σπίτι ενώ είχαν μαζί και το ποδήλατο, μαρτυρώντας μας ότι πιθανόν να βγήκαν για γυμναστική.

Πάντως το ζευγάρι φαίνεται να περνά πολύ όμορφα και να απολαμβάνει την συντροφιά ο ένας του άλλου, αφού δεν κρύβουν το ότι είναι μαζί. Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα που έκαναν. Σας έχουμε ωστόσο και τον Κώστα Πηλαδάκη, που βγαίνει με μια πρώην του Κώστα Σόμμερ. Δεν φαντάζεστε ποια είναι.

Κώστας Σόμμερ με σύντροφο σε παγκάκι
Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη αγκαλιά
Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη
Κώστας Σόμμερ με Βαλεντίνη Παπαδάκη στην Γλυφάδα

Εκτός από τον Κώστα Σόμμερ είχαμε 'τσακώσει" και την Γαρυφαλλιά από το GNTM να δίνει δημόσια φιλιά και αγκαλιές με τον αγαπημένο της

Το μοντέλο βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη. Όπως όλοι μας, έτσι και εκείνη το έχει ρίξει στα stories και στα social media, μοιράζοντας στιγμές από την καθημερινότητα της μέσα στο σπίτι.

Τώρα τελευταία ωστόσο όλο και περισσότεροι έχουν αρχίσει να βαριούνται στα σπίτια τους μετά από σχεδόν δυο μήνες εγκλεισμού, οπότε αποφασίζουν να βγουν έξω για να ξεσκάσουν λίγο και να πάρουν μια ανάσα.

Κάτι που σκέφτηκε να κάνει και η ίδια. Για αυτό πήρε αγκαλιά τον αγαπημένο της και αποφάσισαν να περάσουν ένα ρομαντικό ραντεβουδάκι, δίπλα από την θάλασσα, βγάζοντας φωτογραφίες και απολαμβάνοντας την στιγμή.

Ο Κωνσταντίνος Κυριάκου, ο οποίος εργαζόταν ως μετρ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και είναι το δεξί χέρι και στενός φίλος του τραγουδιστή παραμένει στο πλευρό της και οι δυο τους όπως φαίνεται και από τις εικόνες είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν.

Ο φακός του YouWeekly τους "τσάκωσε" να απολαμβάνουν μια χαλαρή βόλτα στη θάλασσα, στην περιοχή της Βουλιαγμένης, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και του ιού. Ο καλύτερος τρόπος για να βγεις σήμερα ραντεβού με τον καλό σου.

Γαρυφαλλιά και Κωνσταντίνος
Γαρυφαλλιά και Κωνσταντίνος στην θάλασσα