Το ηχηρό μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά - «Ζήσαμε μια σκληρή πραγματικότητα...»

Τι συνέβη και μίλησε με λόγια από καρδιας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ηχηρό μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά - «Ζήσαμε μια σκληρή πραγματικότητα...»

«Ζήσαμε μια σκληρή πραγματικότητα...» ήταν μερικά από τα λόγια της Ρούλας Κορομηλά, στο ηχηρό μήνυμα που θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους, με ένα βίντεο που δημοσίευσε από τα παλιά και συγκεκριμένα από την εποχή που βρισκόταν στην τηλεόραση στον χώρο της παρουσίασης.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και επικοινωνεί καθημερινά μέσα από διάφορες αναρτήσεις με τους θαυμαστές της. Ενώ, δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει κάνει Q&A και έχει απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις τους.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, όταν ξέσπασε ο κορωνοϊός, ήταν από τους πρώτους Έλληνες της showbiz που με τα θετικά μηνύματα τους, παρότρυνε τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους για το καλό της δικής τους υγείας, αλλά και για το καλό των γύρω τους.

Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά

Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες θέλησε να στείλει πάλι ένα θετικό, αλλά ηχηρό μήνυμα με αφορμή την άρση των μέτρων που γίνεται σιγά - σιγά από σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε ένα βίντεο της από την εποχή που βρισκόταν στην τηλεόραση και παρουσίαζε την δική της εκπομπή και έγραψε στην λεζάντα της:

«Από Δευτέρα μπαίνουμε, πάντα με προσοχή, σε πιο «ελεύθερους» ρυθμούς, ελπίζω. Με την καραντίνα αναθεωρήσαμε πολλά, πιστεύω ζήσαμε μια σκληρή πραγματικότητα, σταθήκαμε δυνατοί και υπάκουοι και με τον εγκλεισμό μας, αδράξαμε και την ευκαιρία να νοσταλγήσουμε στιγμές της ζωής και της δουλειάς μας, αναμνήσεις που λειτουργούσαν θεραπευτικά στις ψυχές μας αυτή τη γκρίζα περίοδο.

Από δω και στο εξής θα μας απασχολεί το τώρα και το μέλλον μας γεμάτα αισιοδοξία, αγάπη, δημιουργικότητα και αλληλεγγύη!

Κλείνω τις ζεστές αναμνήσεις με κάτι αρκετά παλαιότερο αλλά εξίσου σημαντικό για μένα. Να προσέχετε και να χαμογελάτε. Την αγαπη μου σε όλους σας».