Βάσως Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Αυτή είναι η πιο ονειρική γωνιά του κήπου τους

Θα την ζηλέψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσως Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Αυτή είναι η πιο ονειρική γωνιά του κήπου τους

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν στο σπίτι του έναν πανέμορφη κήπου που πολλοί θα ζήλευαν. Είναι καταπράσινο με λουλούδια και δέντρα, ενώ είναι και τεράστιος. Ωστόσο, η ηθοποιός μας έδειξε την αγαπημένη της, ονειρική γωνιά, όπου της αρέσει να κάθεται όταν έχει καλό καιρό.

Το ζευγάρι πριν βγούμε από την καραντίνα περνούσε όσο πιο όμορφα περνούσε τις ημέρες του εγκλεισμού. Καθημερινά, έβρισκε διάφορους τρόπους να περνάει την ώρα του, ενώ η ηθοποιός αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και στα παιχνίδια με την κόρη της, Εύα.

Όταν μάλιστα, ξεκίνησε ο καλός καιρός, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος, έπαιρναν όλοι μαζί στο σκύλο τους και έκαναν βόλτα, ενώ περνούσαν και πολύ χρόνο στον πανέμορφο κήπο τους, ο οποίος όπως έχουμε δει από πολλές αναρτήσεις τους είναι τεράστιος και καταπράσινος.

Ωστόσο, μια είναι η αγαπημένη της γωνιά. Να κάθεται στην τεράστια βεράντα της και να τον έχει όλο θέα, αφού είναι πανέμορφος. Ενώ και η βεράντα της είναι μεγάλη, αφού έχει βάλει ολόκληρο... σαλόνι.

Πριν από λίγες ώρες είπε καλημέρα στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την παρακάτω φωτογραφία.

Βάσως Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι κήπος

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από αγαπημένες γωνιές του κήπου της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Πριν λίγες ημέρες και πάλι η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μ τους διαδικτυακούς της φίλους τα παιχνίδια της μικρής Εύα με τον σκύλο τους στην αυλή του σπιτιού. Η κορούλα της, του πέταγε το παιχνίδι από το μπαλόνι και εκείνος έτρεχε να το πιάσει.

Μάλιστα, όπως είδαμε και από την ανάρτηση της, έχει απίστευτη αυλή και είναι τεράστια. Παντού έχει φυρά, αλλά και πρασινάδα. Να σημειώσουμε, πως πριν λίγες ημέρες, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος είχαν πάρει το ποδήλατο της Εύας και κάνανε κόντρες στην αυλή.

Βάσω Λασκαράκη αυλή σπιτιού

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι