Χριστίνα Παππά: "Η Σπυροπούλου ζει σε ένα δικό της παραμύθι" - "Καυτή" αποκάλυψη

Ποιο το παράπονό της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Παππά:

Η Χριστίνα Παππά μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ζει σε ένα "δικό της παραμύθι" ενώ έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με το παράπονο που έχει από εκείνη. Δείτε τα όλα στο βίντεο που ακολουθεί.

Για το σκηνικό που έγινε στο J2US ανάμεσα στον Σταμάτη Φασουλή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή Ευτυχείτε. Τι είπε για την γνωστή παρουσιάστρια και για τα όσα έγιναν και ποιο αυτό που αποκάλυψε;

Η Χριστίνα Παππά σχολίασε λοιπόν την κόντρα που ξέσπασε και τις ειρωνείες ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και του Σταμάτη Φασουλή στο Just The 2 Of Us. "Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω “Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Open.

Τι αποκάλυψε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η Χριστίνα Παππά που είπε για εκείνη ότι "ζει σε ένα δικό της παραμύθι";

Ειδικότερα η ίδια είπε ότι κάτι της είχε κάνει στο παρελθόν με την ίδια μάλιστα να αναφέρει ότι έχει μιλήσει μαζί της για αυτό.

"Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της, γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί” είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά, η οποία έπαθε κρίση πανικού στον αέρα του μουσικού show.