Σάσα Σταμάτη: Τίμησε την άρση των μέτρων - Που την "τσακώσαμε";

Έξοδος με total white σύνολο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάσα Σταμάτη: Τίμησε την άρση των μέτρων - Που την

Την Σάσα Σταμάτη "τσάκωσε" ο φακός των φωτογράφων με την δημοσιογράφο να "τιμά" την σταδιακή άρση των μέτρων, που ξεκινά από σήμερα (4/5) και να βρίσκεται για λίγο στο κέντρο της πόλης. Δείτε τις φωτογραφίες.

Σήμερα Δευτέρα 4 Μαϊου ξεκινά σταδιακά η άρση των μέτρων που έχει "φέρει" η πανδημία του κορωνοϊού και η γνωστή δημοσιογράφος, έγινε "τσακωτή" από τον φωτογραφικό φακό να περπατά στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου.

Η ίδια δεν παρέλειψε να χαιρετήσει και τους φωτογράφους που την αποθανάτισαν, ενώ μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα και το σύνολό της, καθώς ήταν ντυμένη στα λευκά. Η Άνοιξη έχει έρθει άλλωστε και ο καιρός επιτρέπει τέτοιες αποχρώσεις και με το παραπάνω.

Η ίδια λοιπόν βρέθηκε στο κέντρο της πόλης, ενώ να πούμε ότι πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί και σε γνωστή παραλία, όπου είχε γίνει χαμός.

Τώρα λοιπόν περπάτησε στο κέντρο, ενώ δεν γνωρίζουμε αν βρέθηκε εκεί για βόλτα ή για κάποια επαγγελματική της υποχρέωση. Άλλωστε η ίδια ως δημοσιογράφος, ακόμα και κατά την περίοδο της καραντίνας είχε άδεια για ορισμένες μετακινήσεις που είχαν να κάνουν με την δουλειά της, όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε η Σάσα Σταμάτη, που τίμησε την άρση των μέτρων και βρέθηκε στη Βουκουρεστίου - Εντυπωσίασε το look της

Η ίδια λοιπόν βρέθηκε στο κέντρο, ενώ μας εντυπωσίασε και το σύνολο που φόρεσε. Ειδικότερα έβαλε ένα λευκό παντελόνι με ένα navy τύπου πουλοβεράκι, το οποίο ήταν ιδιαίτερα κομψό. Μάλιστα συνδύασε το όλο σύνολο με μπεζ μπαρέτες που είναι ότι πρέπει για την συγκεκριμένη εποχή.

Η ίδια φάνηκε ευδιάθετη ενώ χαιρέτισε και τους φωτογράφους που την τράβηξαν τις εικόνες που θα δείτε.

Σάσα Σταμάτη στη Βουκουρεστίου
Σάσα Σταμάτη στο κέντρο της Αθήνας