Κατερίνα Καινούργιου: Φαν της Παππά ο Φίλιππος Τσαγκρίδης - "Δεν ξαναβλέπω J2US"

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Φαν της Παππά ο Φίλιππος Τσαγκρίδης -

Φαν της Χριστίνας Παππά αλλά και του Τρύφωνα Σαμαρά ο Φίλιππός Τσαγκρίδης, που είπε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δεν θα ξαναδεί το show. Δείτε τα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνομίλησε σήμερα στην εκπομπή της με την Χριστίνα Παππά και φυσικά σχολίασαν την αποχώρησή της, μαζί με τον Κωνσταντίνα Φραντζή, από το J2US. Πάνω στη συζήτηση λοιπόν η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε και πως αντέδρασε ο σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης, όταν είδε στην τηλεόραση ότι έφυγε από το show η Παππά.

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της και έχει αρχίσει να κάνει περισσότερες αναφορές στον αέρα για εκείνον. Έτσι λοιπόν σήμερα μοιράστηκε με το κοινό της το πως "είδε' ο καλός της την συγκεκριμένη αποχώρηση από το show του Open.

Ήθελε Χριστίνα Παππά και Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US ο Φίλιππός Τσαγκρίδης - Λιώσαμε στα γέλια με την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

Η Χριστίνα Παππά λοιπόν, που στην ίδια εκπομπή έκανε και μια "καυτή' αποκάλυψη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το παράπονο που έχει από εκείνη, μιλούσε για την αποχώρησή της από το παιχνίδι λέγοντας μεταξύ άλλων ότι πήγε εκεί για να περάσει όμορφα και όχι για να δείξει τις φωνητικές της ικανότητες.

Τότε λοιπόν η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε αποκάλυψε ποιους θέλει ο αγαπημένος της στον τελικό και πώς σχολίασε το γεγονός ότι έφυγε η συγκεκριμένη παίκτρια.

"Εγώ το έβλεπα με τον Φίλιππο το Σάββατο και με το που είδε ότι αποχωρείς εσύ είπε “τέλος, δεν γίνεται να φύγει η Παππά. Δεν ξαναβλέπω. Τρύφωνας και Παππά πρέπει να μείνουν μέσα μέχρι το τέλος” είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της.