Ελένη: Αδιανόητο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής - Την μπέρδεψαν με τη Ρούλα Κορομηλά

«Κάγκελο» η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Αδιανόητο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής - Την μπέρδεψαν με τη Ρούλα Κορομηλά

Ακόμα ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιας και ένας συνεργάτης της, άθελά του την μπέρδεψε με την Ρούλα Κορομηλά και εκείνη με τη σειρά της έσπευσε να απαντήσει και να τον διορθώσει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως δύσκολα παρεξηγείται και πόσο μάλλον στον αέρα της εκπομπής της, με ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό να συμβαίνει στη σημερινή εκπομπή της, και την ίδια να αντιδρά με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη συνδέθηκε με τη Σύρο και τον καλό της συνεργάτη, Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στα Κουφονήσια και συγκίνησε την παρουσιάστρια.

Σήμερα λοιπόν από τη Σύρο, μετέφερε το κλίμα στην Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της, όταν άθελά του μπερδεύτηκε και αναφέρθηκε σε μία εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στο νησί που νόμιζε πως το είχε παρουσιάσει η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια δεν ενοχλήθηκε καθόλου με αυτό το μπέρδεμα, και μάλιστα θέλησε να περιγράψει και τι είχε συμβεί στη συγκεκριμένη εκπομπή, στην οποία η ίδια είχε βρεθεί ως καλεσμένη. Αστειευόμενη μάλιστα ρώτησε τον δημοσιογράφο πώς και τη θυμάται.

Το λάθος του συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη που την μπέρδεψε με την Ρούλα Κορομηλά

«Νομίζω ότι παλιά είχες κάνει και κάποιες εκπομπές εδώ στη Σύρο, δεν είναι έτσι; Καλά δεν θυμάμαι;».

«Εγώ όχι, η Ρούλα Κορομηλά έκανε εκπομπές στη Σύρο», απάντησε η Ελένη με τον δημοσιογράφο να ζητά συγνώμη. «Δεν πειράζει, αλίμονο», είπε η παρουσιάστρια!

«Νομίζω μάλιστα ότι έχει συνδεθεί τόσο πολύ το όνομα της Ρούλας με τη Σύρο, δηλαδή όλα αυτά τα σκαλοπάτια που είδαμε.... Κι εγώ έχω βρεθεί εκεί καλεσμένη της Ρούλας πριν από 25 χρόνια σε αυτά τα μαγικά σκαλοπάτια. Και με θυμάσαι ρε Γιώργο από τότε; Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!», είπε γελώντας.

Ελένη Μενεγάκη Ρούλα Κορομηλά