Ελένη: Έφτιαξε μόνη της μάσκα στον αέρα του Alpha - "Τόσο απλό"

Μας έδειξε τον τρόπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Έφτιαξε μόνη της μάσκα στον αέρα του Alpha -

Μόνη της έφτιαξε μάσκα προστασίας και μάλιστα στον αέρα του Alpha η παρουσιάστρια της εκπομπής "Ελένη" που μας έδειξε πόσο απλό είναι να κάνουμε μόνοι μας μια παρόμοια. Μάλιστα απλά χρησιμοποίησε μονάχα ένα χαρτί.

Από σήμερα 4 Μαϊου έχουμε σταδιακή άρση των μέτρων που επέβαλλε ο κορωνοϊός και πλέον οι μετακινήσεις μας θα μπορούν να είναι πιο ελεύθερες, με την μάσκα προστασίας να είναι ωστόσο απαραίτητη και υποχρεωτική και πολλές περιπτώσεις.

Έτσι λοιπόν σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συζήτησαν το θέμα, με την παρουσιάστρια να μας δείχνει πόσο απλό είναι να φτιάξει κανείς την δική του μάσκα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που δεν βρίσκουν, αλλά και που δεν μπορούν να αγοράσουν μία.

"Είναι τόσο απλό. Το δίπλωμα είναι το θέμα. Μετά περνάτε δύο λάστιχα και τα λάστιχα τα περνάτε στα αυτιά" είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια που ανέφερε ακόμα ότι και εκείνη κατάφερε να το κάνει με την πρώτη, παρόλο που δεν "πιάνουν τα χέρια της". Δείτε ωστόσο και τι είδε στον δρόμο η Μενεγάκη και την σόκαρε. Τι συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη με λευκό χαρτί για μάσκα

Τι απρόοπτο έγινε ωστόσο στην έναρξη της εκπομπής Ελένη, όπου είδαμε την όμορφη παρουσιάστρια να φτιάχνει μόνη της μάσκα προστασίας;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια υπέροχη σχέση με τους τηλεθεατές της και έτσι φροντίζει καθημερινά να είναι πολύ ειλικρινής και αυθόρμητη στην εκπομπή της με σκοπό να προβάλει την αμεσότητά της. Μία από τις κακές συνήθειες που έχει ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη, έχει να κάνει με το ότι καμιά φορά καθυστερεί λιγάκι να μπει στο πλατό της εκπομπής της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα λοιπόν, όταν η εκπομπή της ξεκίνησε και στην οθόνη φαίνονταν ο Τάσος Τεργιάκης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μόνοι τους στο πλατό να περιμένουν την παρουσιάστρια και να χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού που έπαιζε από πίσω.

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε τότε φουριόζα στο πλατό, με το καφεδάκι της στο χέρι, και γύρισε να πει στους συνεργάτης ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως κάθε φορά έρχεται καθυστερημένη στο πλατό.