Τα πήρε στο κρανίο η Εβελίνα Παπούλια - "Το μετάνιωσα..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πήρε στο κρανίο η Εβελίνα Παπούλια -

Στο κρανίο τα πήρε η Εβελίνα Παπούλια που έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τι ακριβώς συνέβη και είπε πως το "μετάνιωσε"; Δείτε τι έγραψε στο ποστ που έκανε στο Instagram.

Ειδικότερα η γνωστή ηθοποιός έκανε μια οργισμένη ανάρτηση αναφορικά με το delivery, αλλά και με τον κούριερ που ήρθαν στο σπίτι της, καθώς όπως είπε κανείς δεν είχε γάντια και μάσκα. Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "η κατάσταση είναι ακόμα επικίνδυνη".

Ειδικότερα ανέβασε την εικόνα που θα δείτε παρακάτω και έγραψε τα εξής στο story που πόσταρε στην σελίδα της στο Instagram:

"Καταπληκτικό! Μετά από ένα μήνα παράγγειλα απέξω πρωινό και έχω να πω πως το μετάνιωσα! Γιατί; Γιατί ήρθε το delivery και ο νεαρός δεν φορούσε ούτε γάντια, ούτε μάσκα. Στο καπάκι ήρθε και ο κούριερ χωρίς γάντια και μάσκα. Παιδιά μήπως κάποιος πρέπει να πει στις εταιρίες και στα μαγαζιά, ότι η κατάσταση είναι ακόμα επικίνδυνη τόσο για τους υπαλλήλους, όσο και για εμάς;"

ανάρτηση Εβελίνας Παπούλια για μάσκα και γάντια

Να πούμε ότι η ίδια βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο με την κόρη της και φυσικά φορούσε μάσκα. Σας έχουμε φωτογραφίες.

Συγκλόνισε η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, που τα πήρε στο κρανίο και μετάνιωσε που πήρε πρωινό απ'έξω

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Τρίτης η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου.

H 21χρονη ασχολείται με την μουσική και εδώ και καιρό ζει μόνιμα στο Λονδίνο, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έχει ο κορωνοϊος αποφάσισε να αφήσει την ζωή της εκεί και εδώ και δυο εβδομάδες βρίσκεται στην Ελλάδα. Η Αφροδίτη Λιάντου, αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση στην Αγγλία ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως είχε αγχωθεί πολύ με όσα άκουγε.

Μάλιστα όπως είπε όσο βρισκόταν στο Λονδίνο ήταν κλεισμένη στο σπίτι της πριν πάρουν τα μέτρα ενώ δεν έκρυψε τη στεναχώρια της που δεν θα γυρίσει πίσω στο πανεπιστήμιό της. Όσον αφορά τη μητέρα της, είπε πως δεν αγχωθεί και προτίμησε να αφήσει το θέμα της πιθανής επιστροφή της στη χώρα μας πάνω σε εκείνη.