Σε πανικό το Buckingham: Στη δημοσιότητα τα μυστικά της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι

Έπαθαν σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε πανικό το Buckingham: Στη δημοσιότητα τα μυστικά της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι

Σε πανικό είναι το Buckingham, αφού βγήκαν στη δημοσιότητα τα μυστικά της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι. Ποιος ο πραγματικός λόγος τελικά που το ζευγάρι αποφάσισε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα;

Σοκ προκαλεί στο Buckingham η ολομέτωπη επίθεση, που μοιάζει να ετοιμάζουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, με το βιβλίο που αναμένεται να εκδοθεί τον Αύγουστο και θα αφορά… τα έργα και τις ημέρες τους στο παλάτι.

Το νέο αποκαλύφθηκε στις 25 Απριλίου και το επιβεβαίωσε ο εκδοτικός οίκος «Dey Street Books», ο οποίος έδωσε την έγκρισή του για την έκδοση του βιβλίου. Πρόκειται, όπως αναφέρθηκε ξανά, για μια βιογραφία, που περιγράφει το τι συνέβη στη βασιλική οικογένεια με το ζεύγος του Σάσεξ, αναγκάζοντάς το να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά του καθήκοντα και να γίνει ανεξάρτητο.

Το βιβλίο θα ονομάζεται «Finding Freedom» και έχει γραφεί από δύο δημοσιογράφους φιλικούς προς το ζευγάρι και γνώστες των βασιλικών θεμάτων, του Όμιντ Σκόμπι και της Κάρολιν Ντουράντ.

Το βιβλίο αναμένεται, συγκεκριμένα, να εκδοθεί στις 11 Αυγούστου και θα έχει έκταση 368 σελίδων, έχοντας στο περιεχόμενό του ιστορίες ανέκδοτες για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, από τη γνωριμία τους μέχρι το γάμο τους και, φυσικά την απόφασή τους να φύγουν από το παλάτι, μένοντας τώρα στο Λος Άντζελες ως οικονομικά ανεξάρτητοι. Ωστόσο η Μέγκαν έχει έναν ακόμη μπελά στο κεφάλι της.

«Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν πραγματικά την ιστορία του ζευγαριού», αναφέρεται στο βιβλίο, μεταξύ άλλων, με το ζευγάρι να περνά από διαδικασία συνέντευξης, βάσει της οποίας έχουν γραφεί αρκετά. Η εν λόγω συγγραφική προσπάθεια, μάλιστα, όπως αναφέρεται, έχει γίνει από άτομα αρκετά κοντά στο ζευγάρι του Σάσεξ, με τα ΜΜΕ να αναφέρουν, ότι ο οίκος των Ουίντσορ μάλλον δεν ήταν ενημερωμένος για αυτήν και θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι λίγο παραπάνω από υπομονή τριών μηνών, ώστε να μάθουμε την αλήθεια, τουλάχιστον από τη δική τους πλευρά.

πηγή: athensmagazine.gr

Ωστόσο εκτός από τον πανικό στο Bunkingham οργιάζουν κι άλλο οι φήμες για Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν σχολιαστεί πολλές φορές από τα μέσα ενημέρωσης και τώρα οι φήμες οργιάζουν. Πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να έχει υιοθετήσει παιδί! Τι συμβαίνει ακριβώς και ποια αυτά που λένε οι πληροφορίες;

Ειδικότερα πριν ακόμα το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και πόσο μάλλον, πριν φέρει στον κόσμο και το μωράκι του, τον μικρό Άρτσι, δημοσίευμα του National Enquirer ανέφερε ότι η Μέγκαν και ο Χάρι ήθελαν να έχουν παιδιά από διαφορετικές εθνικότητες, καθώς η σύζυγος του μικρού γιου της Νταϊάνα, θαυμάζει την πολυφυλετική οικογένεια που έχει η Αντζελίνα Τζολί. "Η Meghan πάντα θαύμαζε την επιλογή της Angie να υιοθετήσει, και το ίδιο και ο Harry" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο μέσο πηγή του ζευγαριού.

Μετά δε από κάποιο διάστημα ένα ακόμα δημοσίευμα ήρθε στο φως που έλεγε ότι το ζευγάρι έχει ήδη προχωρήσει στην συγκεκριμένη κίνηση. Ωστόσο η Μέγκαν -που τώρα έχει έναν ακόμα μπελά στο κεφάλι της- και ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο, με τις φήμες για ακόμα μια φορά να διαψεύδονται.

Μένει ωστόσο να δούμε τι θα κάνουν στο μέλλον μιας και πλέον δεν είναι κάτω από την βασιλική "ομπρέλα" και τα όσα επιτάσσει το πρωτόκολλο.