Άντζελα Δημητρίου: Ανέβασε φωτογραφία της από το 1993 και μείναμε άφωνοι

Ταξίδι στον χρόνο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άντζελα Δημητρίου: Ανέβασε φωτογραφία της από το 1993 και μείναμε άφωνοι

Ταξίδι στον χρόνο, με την Άντζελα Δημητρίου να ανεβάζει μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει στον φακό του Τάκη Διαμαντόπουλου. Μάλιστα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι από το 1993.

Ένα flashback έκανε η γνωστή τραγουδίστρια που μας έδειξε μια φωτογραφία της από τα παλιά. Πρόκειται για μια εικόνα που έχει τραβηχτεί σχεδόν 17 χρόνια πριν και σε αυτή βλέπουμε την τραγουδίστρια να ποζάρει με ένα μπεζ καπέλο, που μας θυμίζει άπειρα τα δοξασμένα 90ς.

"Ladymemories. Αναμνήσεις και στιγμές" γράφει μεταξύ άλλων στον ποστ που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και φυσικά έδωσε και τα εύσημα στον γνωστό φωτογράφο, που τράβηξε το συγκεκριμένο κλικ.

Δείτε ωστόσο και τι απάντησε για το J2US. Κόλαφος η Άντζελα Δημητρίου.

Πριν την Άντζελα Δημητρίου είχαμε μείνει όμως άφωνοι και με την φωτογραφία από το 1998 που ανέβασε ο Άγγελος Μπράτης

Μια φωτογραφία του από το 1998 ανέβασε στο Instagram o Άγγελος Μπράτης και αν δεις το ποστ που έκανε σίγουρα δεν θα τον αναγνώριζες. Δείτε την polaroid που μας άφησε άφωνους.

Μείναμε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό! Ο Άγγελος Μπάτης ανέβασε φωτογραφία του από το 1998 και δεν πιστεύαμε την τεράστια αλλαγή. Δείτε πως ήταν ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM πριν από 22 χρόνια.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έκανε ένα flashback και μας έδειξε μια φωτογραφία του από πολλά χρόνια πριν. Σε αυτήν τον βλέπουμε με να φορά μαύρο μπλουζάκι με ιδιαίτερα μανίκια, ενώ μας ενημερώνει ότι είναι polaroid.

Τα χρόνια είναι πολλά και φυσικά όλοι αλλάζουμε με τον καιρό. Ωστόσο, καθώς δεν έχουμε δει παλιότερες φωτογραφίες του γνωστού σχεδιαστή η συγκεκριμένη εικόνα μας άφησε άφωνους. Πάντως ο ίδιος φαίνεται στην polaroid να είναι άκρως κομψός και μέσα στην μόδα της εποχής ίσως και κάποια βήματα πιο μπροστά από αυτήν.