Σάκης Τανιμανίδης: Επικό βίντεο! Όταν βγαίνεις από το σπίτι μετά από δύο μήνες

Λιώσαμε στο γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Τανιμανίδης: Επικό βίντεο! Όταν βγαίνεις από το σπίτι μετά από δύο μήνες

Σχεδόν δύο μήνες έμεινε μέσα στο σπίτι ο Σάκης Τανιμανίδης, που ανέβασε το ποιο επικό βίντεο στο Instagram για την επιστροφή στην κανονικότητα. Δείτε το ποστ που έκανε και λιώσαμε στα γέλια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έμειναν αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι, αφού είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοιό. Ωστόσο από σήμερα σταδιακά έχουμε άρση των μέτρων, ενώ λέμε αντίο και στο sms που έπρεπε να στείλουμε για να βγούμε έξω. Έτσι ο παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση για να σχολιάσει το γεγονός ότι έχουμε και πάλι την ελευθερία μας.

"Καλή λευτεριά ...αλλά με προσοχή, ακολουθώντας ακόμα τους κανόνες των ειδικών για να μην βρεθούμε σε «Καραντίνα round 2”!" έγραψε στο ποστ που έκανε και το οποίο θα δείτε παρακάτω.

Βέβαια το σπίτι όπου μένει με την Χριστίνα Μπόμπα είναι ονειρεμένο και εμείς σας έχουμε φωτογραφία από μέσα.

Αλλά αλήθεια πόσο χρονών είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που ανέβασε το επικό βίντεο για το γεγονός ότι μπορεί αν βγει από το σπίτι μετά από δύο μήνες;

Ξεχωριστή ημέρα για τον Σάκη Τανιμανίδη, αφού είχε γενέθλια. Τα οποία δυστυχώς λόγω της καραντίνας θα τα γιορτάσει στο σπίτι μόνο με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, μακριά από συγγενείς και φίλους.

O Σάκης Τανιμανίδης, είναι συχνός χρήστης των social media και έτσι δημιούργησε ένα βίντεο με διάφορες φωτογραφίες της ζωής του και δε να αποκαλύψει μέσω Instagram την ηλικία του. Ο ίδιος κλείνει σήμερα τα 39 και δεν του φαίνεται αφού τον κάναμε μικρότερο.

"39 χρόνια… κιόλας! Κάπου στα 28-30 ήταν νομίζω όταν ορκίστηκα να μη μεγαλώσω ποτέ. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα συνειδητά μάλιστα, δεν ήταν αστείο. «Για πάντα παιδί» είχα πει.⁣ ⁣ Κι από τότε κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην «μεγαλώσω». Όχι σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην καρδιά, στην διάθεση να ανακαλύπτω τον κόσμο, στην ατελείωτη περιέργειά μου και πάνω από όλα στο να κάνω πάντα αυτό που θέλω, αυτό που πιστεύω, χωρίς να με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Γιατί τα παιδιά έχουν μια αλήθεια και μια απλότητα να κάνουν ότι κάνουν όχι για τους γύρω τους, αλλά γιατί τους αρέσει. Ζήσε, λοιπόν, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, για σένα…όχι για τους άλλους! You Only Live Once….”, έγραψε χαρακτηριστικά το Σάκης Τανιμινίδης στη λεζάντα του βίντεο που κοινοποίησε.