"Κάγκελο" ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι - Τι συνέβη

Έπαθε πλάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Κάγκελο" ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι. Τι συνέβη; O παρουσιαστής έπαθε την πλάκα του on air με αυτό που άκουσε, και δεν έκρυψε το γεγονός ότι ξαφνιάστηκε μπροστά στις κάμερες, όμως μετά ανακουφίστηκε.

Ήταν η στιγμή που ο Νίκος Μουτσινάς είχε φωνάξει τη Βάνια για να δώσουν τη Χρυσή Τηλεόραση, όταν ο "Γιώργος Γεωργίου" πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή. Ο παρουσιαστής στο άκουσμα της χαρακτηριστικής φωνής έμεινε κάγκελο.

“Συγγνώμη για την παρέμβαση, είμαι ο Γιώργος Γεωργίου”, ακούστηκε στο πλατό και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε αποσβολωμένος να κοιτάζει τον φακό. “Να σε ρωτήσω κάτι;”, ρώτησε η φωνή, “Η μπάλα γιατί δεν ξεκινάει ρε φίλε”;

Μάλιστα όπως ήταν άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε και παρατήρηση: “Το δάχτυλο δεν μου αρέσει! Όπα όπα”!

Η ανακούφιση του παρουσιαστή όταν συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για πλάκα που είχε σκαρφιστεί ο Πάνος Κιάμος, δεν περιγράφεται.

Να πούμε βέβαια ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι μαθημένος από τα απρόοπτα καθώς και ο Θοδωρής Μαραντίνης τον άφησε επίσης σέκο με αυτό που έκανε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μείνει ξανά κάγκελο πριν λίγες ημέρες στο Καλό Μεσημεράκι.

Σοκ έπαθε ο Νίκος Μουτσινάς με την διαδικτυακή του καλεσμένη σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι που δεν ήταν άλλη από την Μαρία Σολωμού. Τι συνέβη και αιφνιδιάστηκε ο γνωστός παρουσιαστής;

Ειδικότερα ο Νίκος Μουστινάς έκανε σύνδεση μέσω Skype με την Μαρία Σολωμού. Άλλωστε αυτές τις ημέρες όλες οι εκπομπές "υποδέχονται" έτσι τους καλεσμένους τους λόγω και του κορωνοϊού. Ωστόσο αυτό που έγινε σίγουρα δεν το περίμενε. "Μαρία βγες από την ντουλάπα... είσαι γυμνή;" θα ακούσετε τον Νίκο Μουτσινά να λέει στην ηθοποιό που τον ξάφνιασε.

Αυτό που συνέβη είναι ότι η ίδια εκείνη την ώρα δοκίμαζε όπως είπε μαγιό με την εκπομπή να την πιάνει στα πράσα. Η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε δε με ένα λευκό μακρύ πουκάμισο και ο γνωστός παρουσιαστής έμεινε κόκαλο.

Ορίστε και το βίντεο με τα όσα είπε η Μαρία Σολωμου