Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτο! Μόλις έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για τα ταξίδια της

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτο! Μόλις έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για τα ταξίδια της

Απίστευτο! Μόλις η η Ελένη Μενεγάκη μόλις έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για τα ταξίδια της, που μας είπε σε ποιο νησί είχε ταξιδέψει όταν ήταν ακόμα 18 χρονών. Το θέμα βρέθηκε ως συζήτηση στην εκπομπή της και εκείνη είπε δυο λόγια για το μέρος που είχε ταξιδέψει, όταν ακόμα μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι και να πάμε όπου θέλουμε.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια περνά τα καλοκαίρια της κυρίως στην Άνδρο, συνομιλούσε με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος και βρισκόταν στη Σύρο. Τότε λοιπόν η γνωστή παρουσιάστρια είπε ότι και εκείνη είχε ταξιδέψει στο νησί πριν από πολλά χρόνια. Μάλιστα τον ρώτησε και ορισμένες πληροφορίες για το τι μπορεί κανείς να κάνει στο νησί.

“Η Σύρος είναι από τα πρώτα νησιά που είχα ταξιδέψει, όταν μπορούσα να βγω εκτός σπιτιού μόνη μου και να ταξιδέψω. Πρέπει να είχα πάει 18 χρονών, 19. Δεν θυμάμαι. Έχω να πάω πάρα πολλά χρόνια.” είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ωστόσο και το το αδιανόητο έγινε στην εκπομπή της. Την πέρασαν για την Ρούλα Κορομηλα!

Τι ήρθε στο φως για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι, που μας αποκάλυψε ότι είχε ταξιδέψει στη Σύρο στα 18 της χρόνια;

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον Alpha είναι δεδομένη αφού το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε τις προηγούμενες ημέρες και η συνεργάτιδά της, Κάλλια Καστάνη.

Ωστόσο, όπως είπε ο δημοσιογράφος η Ελένη έχει αποφασίσει να μείνει εκτός τηλεόρασης για το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν και σκοπεύει να επιστρέψει στο δεύτερο μισό μέσα από άλλη τηλεοπτική στέγη. Τόνισε όμως πως μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο παρά μόνο η λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha.

Ελένη Μενεγάκη