Συνεργασία "βόμβα" για τον Πάνο Μουζουράκη - Θα πάθετε πλάκα

Με ποιον έβγαλε τραγούδι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνεργασία

Συνεργασία "βόμβα" για τον Πάνο Μουζουράκη και θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε με ποιον έβγαλε νέο τραγούδι, το οποίο αναμένεται να γίνει και μεγάλη επιτυχία. Το «Μου ‘μαθαν» είναι ένα μήνυμα για τον άνθρωπο του σήμερα.

Όταν η παράδοση της Κρήτης συναντάει τη μουσική, και όταν ο στίχος συναντάει την αλήθεια, τότε γεννιούνται τραγούδια σαν αυτό.

Το «Μου ‘μαθαν» είναι ένα μήνυμα για τον άνθρωπο του σήμερα. Ένα μήνυμα για τις αξίες του σήμερα. Ένα μήνυμα για την αλήθεια του σήμερα.

Με τη συνοδεία της λύρας του, την ιδιαίτερη φωνή του αλλά και τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο τραγούδι, ο Κώστας Χειλάς παρουσιάζει τη δική του αλήθεια μέσα από ένα άκρως συγκινητικό και γεμάτο ποικίλα και μοναδικά συναισθήματα τραγούδι.Δείτε ωστόσο και πως περνάει αυτές τις μέρες της καραντίνας του ο γνωστός τραγουδιστής.

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Χειλάς, ήταν ένας από τους παίκτες του The Voice.

Πριν από την συνεργασία "βόμβα" όμως ο Πάνος Μουζουράκης πόζαρε στον φακό της συντρόφου του

Ο Πάνος Μουζουράκης ποζάρει μπροστά στην αγαπημένη του και μας αφήνει "κάγκελο" με την φωτογραφία του. Ο ίδιος δεν φοβάται πια να μιλήσει για τον έρωτά του και μας το υπενθυμίζει σε κάθε του ποστ.

Ο τραγουδιστής με την Τζίνα Βαρελά μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους ούτε να έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση, ωστόσο περνούν μαζί την καραντίνα και μας το δείχνουν συχνά με έμμεσο τρόπο.

Η φωτογραφία του Πάνου Μουζουράκη από την αγαπημένη του που έριξε το Instagram

Ο Πάνος Μουζουράκης αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό δυο φωτογραφίες γράφοντας : «Ηλιόλουστη μέρα σημαίνει, παίρνω τα γυαλιά μου και φωτογραφίζομαι στον κήπο. Τι, όχι; Καλό μήνα!» και έσπευσε να ενημερώσει το κοινό του, ότι η φωτογραφία ήταν από την αγαπημένη του. Δείτε ωστόσο και πως περνάει αυτές τις μέρες της καραντίνας του ο γνωστός τραγουδιστής.