Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Η κόρη τους είχε γενέθλια! Τα πόσα έκλεισε;

Η εντυπωσιακή τούρτα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Η κόρη τους είχε γενέθλια! Τα πόσα έκλεισε;

Η κόρη της Αγγελική Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη είχε γενέθλια. Τα πόσα έκλεισε; Οι δυο τους γιόρτασαν μέσα στο σπίτι μιας και χθες ήταν η τελευταία μέρα της καραντίνας, με μια εντυπωσιακή τούρτα για την μικρή.

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, ενώ έχουν μαζί και δυο παιδιά.

Χθες, η κόρη τους Λυδία, είχε τα γενέθλιά της και έτσι οι γονείς της και ο μικρότερος αδερφός τής ετοίμασαν μια έκπληξη, προκειμένου τα γενέθλια εν μέσω καραντίνας να της μείνουν αξέχαστα, αφού τα γιόρτασε μακριά από συγγενείς και φίλους.

Συγκεκριμένα της έφτιαξαν μια εντυπωσιακή τούρτα στην κόρη τους για τα ενδέκατα γενέθλια της, η οποία ήταν διακοσμημένη με μαργαρίτες.

“Το κορίτσι του ΜΑΗ (3-5-2009) 11 χρόνων πια ολόκληρη κοπέλα!!! Τα καλύτερα Καραντινάτα γενέθλια! Βασίλισσα μου όλες σου ευχές να γίνουν πραγματικότητα!!!”, ήταν η λεζάντα στη φωτογραφί Δείτε ωστόσο και ποια φωτογραφία που ανέβασε ενόχλησε. Τι έγινε;

Δείτε την ανάρτηση της:

Λίγες μέρες πριν τα γενέθλια της η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε και ένα τρυφερό βίντεο με την κόρη της

Τρέλα με το Tik Tok αυτές τις ημέρες πουν είμαστε όλοι σε καραντίνα και η Αγγελική Δαλιάνη μαζί με την κόρη της ανέβασαν ένα βίντεο το οποίο μας χάρισε μοναδικές στιγμές σε αυτό θα δείτε μαμά και κόρη να κάνουν ένα από τα γνωστά challenge του διαδικτύου.

"Φωτιά" έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες η πλατφόρμα του Τικ Τοκ η οποία όλο και ανεβαίνει. Καθημερινά έχουμε αναρτήσεις και από άλλους διάσημους Έλληνες οι οποίοι ανεβάζουν βίντεο από τις "τρέλες" που κάνουν στο σπίτι τους, αλλά και από τις ασχολίες τους και μας δίνουν μια γεύση για τα όσα κάνουν μέσα στον χώρο τους, τώρα και με την πανδημία.

Έτσι λοιπόν και η Αγγελική Δαλιάνη που με την σειρά της έκανε και αυτή Τικ Τοκ και ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με την κόρη της. Βασικά όπως μας εξηγεί και στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram η κόρη της προσπαθεί να της μάθει το ohnananachallenge!

"New in @tiktok. Η προσπάθεια της Λυδιας να μου μάθει το challenge αλλά εγώ τίποτα... ανεπίδεκτη... Ορίστε και το βίντεο που ανέβασε" έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε.

Ορίστε και το challenge τους