Άλλος άνθρωπος η Σία Κοσιώνη - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της

Τι λέτε της πάει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλος άνθρωπος η Σία Κοσιώνη - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της

Άλλος άνθρωπος η Σία Κοσιώνη, καθώς έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ και μας ξετρέλανε με το look της. Η αλήθεια είναι πως της πάει πολύ.

Με ανανεωμένο hair look εμφανίστηκε η Σία Κοσιώνη το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Η ίδια σήμερα που βγήκαμε από τα σπίτια μας, μάλλον ήθελε να ανανεωθεί και να εμφανιστεί διαφορετική.

Μια και άνοιξαν σήμερα τα κομμωτήρια μετά από δυο μήνες, η δημοσιογράφος εμφανίστηκε στον αέρα του κεντρικού δελτίου με ένα ακόμα πιο κοντό hairlook από αυτό που είχε υιοθετήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Δείτε την αλλαγή της:

Σία Κοσιώνη αλλαγή μαλλιά

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ώρες «έσκασε» και μια έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για την Σία Κοσιώνη. Τι συνέβη;

Ωστόσο λίγο πριν την αλλαγή η Σια Κοσιώνη έκανε μια αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Σία Κοσιώνη στο περιοδικό Vogue και εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές της ζωής της και της καριέρας της. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα άγνωστο γεγονός, από τον ΣΚΑΙ που μέχρι σήμερα δεν γνώριζε κανείς.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της στην τηλεόραση και για πρώτη φορά έκανε γνωστό, πως ξεκίνησε να παρουσιάζει το δελτίο.

«Η ειλικρινής απάντηση είναι ότι δεν ξέρω. Ήρθε φυσικά. Μεγάλωνα θέλοντας να γίνω δημοσιογράφος, για να είμαι εκεί όταν γράφονται οι σελίδες της Ιστορίας. Το δελτίο ήρθε στην πορεία. Ούτε το κυνήγησα ούτε το περίμενα. Έτυχε. Όταν έτυχε, όμως, έδωσα όλη μου τη δύναμη και την αφοσίωση. Άρχισα να λέω το δελτίο ειδήσεων πριν από 14 χρόνια, στα 26 μου. Τι σταριλίκι και ντιβισμό να κουβαλάει ένα παιδί 26 ετών;

Με αυτή την έννοια, ίσως έσπασα το καλούπι της απρόσιτης σταρ-anchorwoman – άσε που το έσπασαν και οι εποχές που ακολούθησαν. Το δικό μου μέλημα από την πρώτη στιγμή ήταν να μην ξεχνάω ποτέ, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει στον αέρα, ότι απέναντί μου δεν έχω πρόβατα, αλλά νοήμονες πολίτες που μπορούν να σκέφτονται και να κρίνουν», αποκάλυψε η Σία Κοσιώνη.