MasterChef: Ο νικητής του Mystery και η σπόντα της Μάρλεν! «Η Μαρία παίζει βρώμικα»

«Θέλω να χώσω χαστούκι στη Μαρία»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ο νικητής του Mystery και η σπόντα της Μάρλεν! «Η Μαρία παίζει βρώμικα»

Ο νικητής του Mystery, σπόντα της Μάρλεν για την Μαρία και η αποκάλυψη της Μαριάννας και το ξέσπασμα της Κατερίνας στο MasterChef. Χαμός γίνεται και στο αποψινό επεισόδιο με τις ατάκες μεταξύ των παικτών να δίνουν και να παίρνουν, με την μια να είναι καλύτερη από την άλλη.

Νέα εβδομάδα στο MasterChef και νέες περιπέτειες για τους διαγωνιζόμενους. Όπως είναι φυσικό, η μέρα ξεκίνησε με mystery box και στη συνέχεια θα ακολουθούσε το τεστ δημιουργικότητας. Μια έκπληξη, όμως, ήταν αυτή που “αναστάτωσε” τους παίκτες, ήταν κάτι που δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση.

«Είμαστε 11, πράγμα που σημαίνει ότι η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκαλώντας έκπληξη στους διαγωνιζόμενους.

Στο Mystery Bοx έβαλαν τα δυνατά τους, όμως ένα κατάφερε να κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι και αυτή δεν ήταν άλλη από την Μάρλεν, ωστόσο δείτε και το spoiler που σας έχουμε για την τελική τριάδα.

Η Μάρλεν ωστόσο πέταξε μια βόμβα καθώς κάνει πως για τα τρία υλικά επιλέγει «Την Μαρία για αυτό που έκανε στον Κώστα και τον Γιώργο και γιατί παίζει βρώμικα και ας φαίνεται γλυκιά».

Η Μαρία από την πλευρά της απάντησε: «Εκείνη παίζει βρώμικα, θα με δει από αύριο για να δει τι σημαίνει να παίζεις βρώμικα».

Η αποκάλυψη της Μαριάννας για την Μαρία

Η Μαριάννα από την άλλη είπε πως θέλει να χώσει χαστούκι στην Μαρία, γιατί όταν ήταν στην έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη, αποκάλυψε πως τους φέρθηκε λες και είναι «νέοι παίκτες» και μάλιστα είπε και στον Γιάννη ποια η συμβουλή τους για να τους κερδίσουν.

Η σπόντες της Κατερίνας για τον Γιώργο

Ένας από αυτούς που δεν συμπαθεί η Κατερίνα είναι και ο Γιώργος ο οποίος ενώ αποχώρησε πριν λίγο καιρό, επέστρεψε ξανά στον διαγωνισμό διεκδικώντας και πάλι τη νίκη.

Στο σημερινό επεισόδιο οι δυο τους βρέθηκαν να μαγειρεύουν δίπλα δίπλα γεγονός που έκανε την Κατερίνα Λένη να πει:«Στεναχωρήθηκα λίγο σήμερα γιατί επέστρεψε ο Γιώργος δίπλα μου και λέω θα μου κάνει Voodoo αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει μιλήσει ο κακομοίρης. Καλύτερα κιόλας. Νομίζω αυτή η εβδομάδα είναι για πάρτη μου και πρέπει σίγουρα να κερδίσω το mystery box. Αλλά άμα έχεις και τέτοιο γείτονα δίπλα σου… Αυτό λέω, εκεί που σε ξεφορτώθηκα σατανά, πάλι εδώ είσαι, εδώ μου έχεις κατσικωθεί, στο σβέρκο δε λες να φύγεις»

Στα σχόλια αυτά απάντησε ο Γιώργος λέγοντας:«Εγώ αυτή την τέχνη της μαγείας δεν την έχω. Αυτά είναι τεχνάσματα της Κατερίνας, αυτή κάνει τα μαγικά. Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να κάνω voodoo σε κανέναν άνθρωπο. Αλλά νομίζω και αυτή το λέει για πλάκα».

Η Κατερίνα όμως δεν έμεινε εκεί, συνέχισε ρίχνοντας για ακόμη μια φορά φαρμάκι για τον συμπαίκτη της.

«Ο Γιώργος έχει χιούμορ; Για να έχεις χιούμορ πρέπει να έχεις και ευφυία. Νομίζω ότι ο Γιώργος υστερεί σε ότι έχει να κάνει με την ευφυία» είπε χαρακτηριστικά.