Καυτές φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδας από το My Style Rocks στο φως της δημοσιότητας

Δημοσιεύτηκαν πριν από λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καυτές φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδας από το My Style Rocks στο φως της δημοσιότητας

Θυμάστε την Βικτώρια Καρύδα από το My Style Rocks; Πριν από λίγες ώρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας καυτές φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Βικτώρια Καρύδα ζώντας πια ήρεμα με την οικογένειά της και κρατώντας τον εαυτό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό δημοσιεύει καθημερινές της στιγμές τόσο με τα παιδιά της όσο και με τις φίλες της.

Εδώ και αρκετές ημέρες τηρώντας τα μέτρα προστασίας της κυβέρνησης έμενε σπίτι ή έβγαινε σπανίως με φίλες της για περπάτημα - μάλιστα ο φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει πρόσφατα στην Βουλιαγμένη φορώντας κολάν πιο αδυνατισμένη από ποτέ, δείτε εδώ τις φωτογραφίες -. Εχθές, λοιπόν, Δευτέρα που η άρση των μέτρων προστασίας ήρθε και επίσημα η Βικτώρια Καρύδα θέλησε να περάσει την ημέρα της με την οικογένειά της και διάφορες φίλες κάνοντας γιόγκα και ασκήσεις γυμναστικής και απαθανατίζοντας τις στιγμές με το κινητό της.

Τις φωτογραφίες αυτές, δημοσίευσε η ίδια λίγο αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι έπαθαν πλάκα αφού δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν το καυτό σετ βερμούδα - τοπ που φορούσε αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της που φαινόταν.

Αυτές είναι οι νέες καυτές φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδας