Πένθος στο Happy Day - Τα συγκινητικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τον αποχαιρέτησε στον αέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος στο Happy Day - Τα συγκινητικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Βαρύ πένθος έχει ξεσπάσει στην εκπομπή Happy Day, μιας και χρειάστηκε να αποχαιρετήσουν όλοι έναν αγαπημένο τους συνεργάτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει στον αέρα μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για εκείνον.

Το κλίμα στη σημερινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, δεν ήταν καθόλου ευχάριστο, μιας και η παρουσιάστρια χρειάστηκε να αποχαιρετήσει έναν συνεργάτη της, ο οποίος ήταν στο συνεργείο της από την πρώτη κιόλας μέρα.

Ο Δημήτρης Πολυκράτης, οπερατέρ του Happy Day, έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια, και για το λόγο αυτό, τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όσο και οι συνεργάτες της, θέλησαν να του πουν ένα ξεχωριστό αντίο στον αέρα της εκπομπής.

Εμφανώς συγκινημένη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο χαμό του συνεργάτη της και στο πόσο θαρραλέα πάλεψε με την ασθένειά του, ενώ δε δίστασε να αναπολήσει και μερικές πολύ όμορφες στιγμές από τη συνεργασία τους με τις αντιδράσεις που είχε ο ίδιος στην εκπομπή.

Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια έστειλε τα συλληπητήριά της στη σύζυγό του και τον γιο του, ενώ λίγο νωρίτερα είχε κάνει μία αποκάλυψη στον αέρα για ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα.

Τα συγκινητικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το χαμό του συνεργάτη της

«Να πω ένα αντίο σε έναν δικό μας άνθρωπο. Στον Δημήτρη Πολυκράτη. Έναν οπερατέρ που από τότε που ήρθα στον Alpha ήταν εδώ στην ομάδα, στις κάμερες της εκπομπής μας. Έδωσε μια σκληρή μάχη τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν πολύ θαρραλέος, αλλά δυστυχώς ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος.

Ο Δημήτρης μας έφυγε από τη ζωή, αλλά έχει αφήσει πίσω του τη γυναίκα του και τον γιο του. Τους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Πάντα είχε ένα καυστικό χιούμορ, συμμετείχε στον σχολιασμό της εκπομπής με τον δικό του τρόπο. Πολλές φορές του έκανα πλάκα πως θα τον βγάλω μπροστά. Θα τον θυμόμαστε πάντα», είπε συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή πέθανε συνεργάτης