Καρέ καρέ η στιγμή που η Ελένη Χατζίδου κάνει τεστ για τον ιό - Τα αποτελέσματα μετά το live του J2us

Τι έδειξαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καρέ καρέ η στιγμή που η Ελένη Χατζίδου κάνει τεστ για τον ιό - Τα αποτελέσματα μετά το live του J2us

Μετά το δεύτερο live του J2us, η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου αλλά και όλους τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού, έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε την καρέ καρέ διαδικασία, ενώ αποκάλυψε και το αποτέλεσμα.

Η Ελένη Χατζίδου, προσέχει καθημερινά την υγεία της, μαζί με τον σύζυγο της, αφού στο σπίτι έχουν και την κορούλα τους, την οποία θέλουν να προστατεύσουν. Καθ' όλη την διάρκεια της καραντίνας, τηρούσαν όλες τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Ενώ και τώρα που τα μέτρα σιγά σιγά σταματούν, αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μπορεί το J2us να είχε «παγώσει» λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο τα γυρίσματα ξεκίνησαν και πάλι. Ωστόσο, τα μέτρα είναι αυστηρά και κάθε φορά όλοι οι παίκτες κάνουν εξετάσεις, για να προστατευθούν όλοι και να μην έχουν κάποιο κρούσμα.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο όπου καρέ καρέ έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό.

Δείτε ωστόσο και τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού στο σπίτι με την κορούλα τους. Θα «λιώσετε».

Δείτε ωστόσο και την εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου στο live του J2us, πριν κάνει το τεστ για τον ιό

To J2US επέστρεψε και είναι πιο λαμπερό και κεφάτο από ποτέ. Και αυτό φάνηκε και από τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος ράπαρε στην σκηνή και σκόρπισε εγκεφαλικά! Φυσικά στο πλευρό του ήταν η Ελένη Χατζίδου πιο φανταστική από ποτέ.

Οι ευτυχισμένοι γονείς, στο πρώτο live του σόου ερμήνευσαν το τραγούδι "Ο χορός", ωστόσο αυτή τη φορά έκανα την ανατροπή και όπως ανέφερε και η ίδια η Ελένη Χατζίδου, το έκαναν γιατί ήθελαν να δοκιμαστούν σε όλα τα είδη μουσικής.

Ψάχνω τριγύρω μου και προσπαθώ να σε βρω σε μια παλιά Ντισκοτέκ, τραγούδησαν προκαλώντας πολλά θετικά σχόλια από τους κριτές και το κοινό που βρίσκεται σπίτι και σχολιάζει μέσα από τα social media.

Οι δυο τους μοιράστηκαν μία διαφορετική εκδοχή τους και από ότι φαίνεται, πέτυχε. Δείτε την εμφάνισή τους στο παρακάτω βίντεο.