Σάκης Τανιμανίδης: Καρέ - καρέ η στιγμή που τον κουρεύει η Χριστίνα Μπόμπα - Δείτε το βίντεο

Ποιος άλλος κουρεύτηκε μαζί τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Τανιμανίδης: Καρέ - καρέ η στιγμή που τον κουρεύει η Χριστίνα Μπόμπα - Δείτε το βίντεο

Η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να κουρέψει τον Σάκη Τανιμανίδη και εμείς σας έχουμε καρέ - καρέ την επική στιγμή του ζευγαριού, καθώς και το βίντεο, στο οποίο η παρουσιάστρια ανακοινώνει το νέο αγαπημένο της χόμπι στο Instagrma.

Η καραντίνα μας έφερε στις ζωές μας ένα σωρό νέες εμπειρίες και το ίδιο έκανε φυσικά και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία αποφάσισε να βάλει στη ζωή της ένα νέο χόμπι και να πειραματιστεί πάνω στον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Το χόμπι αυτό δεν είναι άλλο από την κομμωτική στην οποία φαίνεται να είναι πολύ καλή η αγαπημένη παρουσιάστρια, αφού πέρα από τον αγαπημένο της, κούρεψε και έναν πολύ καλό τους φίλο και γνωστό ηθοποιό, Μάνο Γαβρά.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους, με τι καταπιάστηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Από τη μεριά της, εκείνη είπε πως ασχολήθηκε με τα κουρέματα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ενώ από τη μεριά του ο Σάκης Τανιμανίδης, το έριξε στη μαγειρική.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για το κούρεμα στον Σάκη Τανιμανίδη

«Κουρεύω αντρικά κουρέματα. Έτσι, κούρεψα τον Σάκη, αλλά και τον Μάνο Γαβρά. Τα παιδιά είναι εδώ να το επιβεβαιώσουν. Άρα εγώ στη διάρκεια της καραντίνας έμαθα να κουρεύω…» , είπε χαρακτηριστικά και τους προκάλεσε να δημοσιεύσουν φωτογραφίες για να δείξουν το αποτέλεσμα.

Την επιβεβαίωση της είδησης έκανε ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη στιγμή που τον κουρεύει η Χριστίνα Μπόμπα αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να κάνει το ίδιο.

Χριστίνα Μπόμπα κούρεμα
Χριστίνα Μπόμπα σπίτι