Η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη πάνω στο στύλο - Θα μείνετε «κάγκελο»

Τους άφησε όλους άφωνους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη πάνω στο στύλο - Θα μείνετε «κάγκελο»

Θα μείνετε «κάγκελο» όταν δείτε την φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που πόζαρε πάνω στο στύλο, την οποία και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η δημοσιογράφος, ξέρει από χορό και είχε κάνει στο παρελθόν pole dancing.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χθες το βράδυ επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός Q&A που πραγματοποίησε. Απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις, ενώ τους έκανε και το χατήρι να αναρτήσει την παρακάτω φωτογραφία της.

Η δημοσιογράφος, όταν έχει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και υποχρεώσεις στο σπίτι συχνά επικοινωνεί με τους θαυμαστές της. Είναι λάτρης των social media και συχνά δημοσιεύσει στιγμές από την καθημερινότητα της.

Χθες, στο Q&A που πραγματοποίησε ένας θαυμαστής της, της ζήτησε να την δει να κάνει pole dancing και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την σειρά της, του απάντησε με την φωτογραφία της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη pole dancing

Να σημειώσουμε πως, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος κόντεψαν να τσακωθούν σε βίντεο στο Youtube και ο λόγος θα σας σοκάρει.

Τι είναι ο χορός στο στύλο που κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το λεγόμενο pole dancing;

Πρόκειται για ένα αξιόλογο άθλημα το οποίο συνδυάζει αισθησιακό χορό και ακροβατική γυμναστική σε στύλο. Ολοένα και περισσότερος κόσμος παγκοσμίως ασχολείται με τον πρωτότυπο αυτόν τρόπο έκφρασης που προσφέρει παράλληλα και μια ενδιαφέρουσα μορφή εκγύμνασης πέρα από τα συνήθη δεδομένα των γυμναστηρίων.

Εκτός από τη σωματική εκγύμναση, χαρίζει και μια απελευθερωμένη έκφραση της ιδιοσυγκρασίας του ατόμου που συνεπάγεται την αύξηση της αυτοπεποίθησης, της σεξουαλικότητας και του αυτοσεβασμού.

Τι γυμνάζει στο σώμα;

Ο χορός είναι από μόνος του εξαιρετική αεροβική γυμναστική η οποία στοχεύει στο κάψιμο θερμίδων. Το pole dancing προσφέρει σταδιακά μυϊκή ενδυνάμωση και ευεξία, βελτιώνει την ευλυγισία και τη στάση του σώματος. Παράλληλα, βοηθά την αυτοσυγκέντρωση και το συντονισμό του σώματος και του πνεύματος. Σε συνδυασμό με τις ασκήσεις στο στύλο και στο έδαφος επιτυγχάνεις εκπληκτική βελτίωση του μυϊκού συστήματος. Από τον πρώτο κιόλας μήνα θα παρατηρήσεις χάσιμο πόντων αλλά και σημαντική γράμμωση σε ολόκληρο το σώμα. Επίσης, βοηθά στον αρμονικό συντονισμό των κινήσεων του σώματος, στη δημιουργική διοχέτευση της ενέργειας και την εξωτερίκευση συναισθημάτων σου.