Σπάραξε η Σία Κοσκινά για τον Αλεξάνταρ Νέσκωβ - "Γιατί τόση αδικία;"

Το αντίο της μας ράγισε την καρδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάραξε η Σία Κοσκινά για τον Αλεξάνταρ Νέσκωβ -

Ανείπωτος θρήνος! Πέθανε μόλις στα 50 του χρόνια ο σπουδαίος χορευτής της Λυρικής Σκηνής Αλεξάνταρ Νέσκωβ. Η Σία Κοσκινά μας σπάραξε την καρδιά με την ανάρτηση που έκανε για τον χαμό του.

Ο Αλεξάνταρ (Σάσα) Νέσκωβ ήταν Ά χορευτής μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής και έφυγε από την ζωή στα 50 του χρόνια με την είδηση να φέρνει βαρύ πένθος. Τα λόγια που έγραψε σε ανάρτησή της η Σία Κοσκινά μας σπάραξαν την καρδιά.

Σπαράζουν τα λόγια οικείων του για τον χαμό του σπουδαίου χορευτή

Τελευταίο αντίο στον σπουδαίο χορευτή είπαν μέσα από αναρτήσεις που έκανα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο η Σία Κοσκινά, όσο και η Ά χορεύτρια της Λυρικής Σκηνής Βίκυ Ισαακίδου.

Ειδικότερα σε ανάρτησή της η Σία Κοσκινά έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:

"Απερίγραπτος ο πόνος για τον καλό φίλο μας Sasha, που χάθηκε τόσο πρόωρα και για τον εκπληκτικό καλλιτέχνη Alexander Neskov, που είχε τόσα ακόμα να δώσει στο λυρικό θέατρο και δεν του δόθηκε περισσότερος χρόνος...Γιατί τόσο νωρίς;;;Γιατί τόση αδικία;;;;;"

Η Βίκυ Ισαακίδου από την μεριά της έγραψε στο Facebook:

Rest In Peace.. my partner, my friend!

Rest In Peace.. my partner, my friend!

Posted by Vicky Isaakidou on Monday, May 4, 2020

Να πούμε ότι θλίψη έφερε και η είδηση ότι πέθανε η τραγουδίστρια Cady Groves.

Εκτός από τον Αλεξάνταρ Νέσκωβ για τον οποίο σπάραξε η Σία Κοσκινά, πένθος ήρθε και με την είδηση ότι πέθανε ο John Bryant

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως πέθανε o γνωστός δημοσιογράφος, John Bryant. Τα δυσάρεστα νέα βύθισαν σε θλίψη τόσο τους δικούς του, όσο και τους θαυμαστές του. Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας, John Bryant, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail ο Βρετανός δημοσιογράφος πέθανε την Πέμπτη 31 Απριλίου αφού τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.