Λάμπρος Χούτος: Μόλις «έσκασε» αδιανόητη είδηση για τον πρώην παίκτη του Survivor

Έγινε γνωστό ότι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λάμπρος Χούτος: Μόλις «έσκασε» αδιανόητη είδηση για τον πρώην παίκτη του Survivor

Για τον πρώην παίκτη του Survivor, Λάμπρο Χούτο «έσκασε» μια αδιανόητη είδηση η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Πρωινό σήμερα. Την αποκάλυψη μάλιστα, έκανε δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστή και η σύντροφός του Ματίνα Ζάρα, πήγαν λίγο πριν «σκάσει» η καραντίνα στη Σκιάθο για ένα τριήμερο για να δουν τους γονείς της, ωστόσο δεν μπόρεσαν λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας να επιστρέψουν.

Η δημοσιογράφος του Πρωινού, όπως είπαν στον αέρα, επικοινώνησε με την Ματίνα Ζάρα και της είπε πως περνάνε πολύ όμορφα με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο και ζουν ρομαντικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα, τώρα που θα μπορούν να γυρίσουν, δεν θέλουν.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ώρες, έγιναν γνωστά μερικά πολύ δυσάρεστα νέα και για τον πρώην παίκτη του Survivor, Στέλιο Κρητικό.

Λίγα λόγια για τον Λάμπρο Χούτο για τον πρώην παίκτη του Survivor, για τον οποίο «έσκασε» αδιανόητη είδηση

Ο Λάμπρος Χούτος είναι Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, o οποίος αγωνιζόταν ως επιθετικός. Έχει παίξει σητν Ρόμα, στην Ίντερ, στον Ολυμπιακό, στον Πανειώνιο, στον Πάοκ και στην Πεσίνα

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου 1999, λίγες ημέρες αφού συμπλήρωσε τα 20 και ως ποδοσφαιριστής της Ρόμα, σε έναν νικηφόρο φιλικό αγώνα με 2-0 επί της Μολδαβίας στη Λάρισα, όπου ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Δανιήλ τον χρησιμοποίησε αλλαγή στη θέση του Θωμά Κυπαρίσση με την έναρξη του β' ημιχρόνου. Το πρώτο του τέρμα πέτυχε στις 29 Μαρτίου 2000 κατά τη δεύτερη μόλις συμμετοχή του, όταν μπαίνοντας πάλι ως αλλαγή διαμόρφωσε στο 88' το τελικό 2-0 του φιλικού με τη Ρουμανία στο ΟΑΚΑ. Σε διάστημα 11 μηνών σημείωσε 6 διεθνείς εμφανίσεις -δύο ως βασικός-,αλλά καμία τα επόμενα χρόνια 2001 και 2002, όντας η άτυχη διετία κατά την οποία υπήρξε σοβαρά τραυματισμένος.

Εκ νέου κλήθηκε από τον Ότο Ρεχάγκελ σε μία φιλική συνάντηση στη Λάρνακα με την Κύπρο στις 29 Ιανουαρίου 2003, για να περάσει επίσης αλλαγή στο 46' και να χαρίσει τη νίκη με 2-1 στο 70'. Κατά την επόμενη συμμετοχή του, στις 30 Απριλίου για το φιλικό 2-2 με τη Σλοβακία στη Ζίλινα, πέτυχε 12' μετά την είσοδό του στο γήπεδο το τρίτο και τελευταίο τέρμα του για την Ελλάδα. Υπήρξε μέλος της ομάδας που προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2004 και παρότι αγωνίστηκε μόνον στο κρίσιμο 1-0 επί της Ουκρανίας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, συνέβαλε αποφασιστικά για τη νίκη όταν χρησιμοποιήθηκε με τους Χαριστέα και Τσιάρτα στην επανάληψη (δική του προσπάθεια μάλιστα στο 0-0, αποκρούστηκε πριν τη γραμμή). Τελικά, όμως, δεν επιλέχθηκε ως ένας από τους 23 Έλληνες παίκτες για τα γήπεδα της Πορτογαλίας,[3] ενώ η τελευταία του διεθνής εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο φιλικό 2-1 επί της Σουηδίας στο Νόρκεπινγκ, τον επόμενο Αύγουστο από την κατάκτηση του Euro 2004.

Ο Χούτος μετείχε σε 10 αγώνες (4 επίσημους) της εθνικής ομάδας και το γεγονός ότι στους 8 χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, κατέστησε ακόμη δυσκολότερη την επίτευξη των 3 τερμάτων του.

TAGS