Στο Παρά Πέντε: Δεν θα φαντάζεστε τι έχει κρατήσει από τότε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ποιο το τρόπαιό του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο Παρά Πέντε: Δεν θα φαντάζεστε τι έχει κρατήσει από τότε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Το τρόπαιο που έχει κρατήσει από την επιτυχημένη σειρά Στο Παρά Πέντε μας έδειξε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η ανάρτησή του μας έκανε να γυρίσουμε στα παλιά. Δείτε τι έχει κρατήσει εκείνος από τότε. Δεν θα το φαντάζεστε με τίποτα.

Μια νοσταλγική ανάρτηση έρχεται από τον Γιώργο Καπουτζίδη αναφορικά με την σειρά στο Παρά Πέντε, με τον σεναριογράφο, ηθοποιό και παρουσιαστή να μας δείχνει τι είναι αυτό που έχει κρατήσει από εκείνες τις ημέρες. Η γνωστή σειρά προβλήθηκε και πάλι σε επανάληψη από την τηλεόραση του Mega και ο ίδιος έκανε ένα ποστ με αφορμή την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Ο ίδιος λοιπόν είδε με την σειρά του το επεισόδιο και ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε ένα μπλουζάκι με την περίφημη φράση "ήμουν και εγώ στο ασανσέρ". Να υπενθυμίσουμε ότι οι ήρωες της αγαπημένης σειράς, στο πρώτο επεισόδιο συναντιούνται όλοι μέσα στο ασανσέρ, όπου γίνονται μάρτυρες του θανάτου, που θα ξετυλίξει και το κουβάρι της ιστορίας.

Δείτε ωστόσο και που είχαν βρεθεί όλοι οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές 13 χρόνια μετά την σειρά. Η φωτογραφία τους μας συγκίνησε.

Τι είχε πει σε συνέντευξή του και συγκλόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης που μας έδειξε τώρα τι έχει κρατήσει από την σειρά στο Παρά Πέντε;

"Παλαιότερα μου εύχονταν να..." Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, όπου και έκανε σοκαριστικές δηλώσεις όσον αφορά τα υβριστικά σχόλια που έχει δεχθεί!

"Στα social media, η βασική μου ένσταση είναι ότι χάνεις στιγμές από τη ζωή σου" ανέφερε χαρακτηριστικά, και συνέχισε, "Πρέπει να τα χρησιμοποιείς σαν εργαλείο δουλειάς αλλά χάνεις στιγμές από τη ζωή σου”!

"Είχα πάει στο Pride τον περασμένο Ιούνιο και είχα βάλει μια φωτογραφία. Κάποιοι είτε έγραψαν από κάτω είτε σε direct message πράγματα τα οποία ήταν υβριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ήρθε. Για ποιο λόγο. Ποιος τους είπε δηλαδή ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό” σημείωσε ο καλλιτέχνης, προσθέτοντας: “Κάπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι, αν εγώ είμαι κάπου, έχω πάει κάπου. Αυτό. Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός”.

"Είναι άσχημο αυτό που έχει γίνει στα social media. Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια διαδικασία να είμαστε λιγότερο διακριτικοί, να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τρόποι συμπεριφοράς και ο καθένας να μπορεί να βρίσει όποιον θέλει. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι. Δεν μου εύχονται τώρα να πεθάνω, παλαιότερα είχε γίνει και αυτό”, σχολίασε ο παρουσιαστής.