Τάσος Τρύφωνος: Δείτε τον να ποζάρει το 1998 για γνωστό περιοδικό - Μείναμε

Μιλάμε για μεγάλη αλλαγή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάσος Τρύφωνος: Δείτε τον να ποζάρει το 1998 για γνωστό περιοδικό - Μείναμε

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την φωτογραφία που μας έδειξε από το 1998 ο Τάσος Τρύφωνος που πόζαρε τότε για γνωστό περιοδικό. Τα χάσαμε με την μεγάλη αλλαγή.

Ο Τάσος Τρύφωνος ανέβασε μια φωτογραφία του από το 1998 και μας "έπεσαν" τα μαλλιά καθώς η αλλαγή είναι μεγάλη. Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας άφησε άφωνους.

Ένα throwback έκανε ο Τάσος Τρύφωνος, με τον γνωστό παρουσιαστή και δημοσιογράφο να μας δείχνει πώς ήταν στα 24 του χρόνια. Η φωτογραφία μας γυρνά αρκετά πίσω ενώ ο ίδιος συνόδευσε την ανάρτησή του και με ένα μικρό κείμενο, στο οποίο μα λέει μερικά πράγματα για την συγκεκριμένη φωτογραφία.

"1998 σε ηλικία 24 ετών ξεκινώ τη συνεργασία μου με το ανδρικό περιοδικό #status στις εκδόσεις Λυμπέρη και ο εκπληκτικός Λουκάς Χαψής με φωτογραφίζει για τη στήλη των συνεργατών στο studio του στην άγνωστη για μένα - τότε - Καισαριανή. Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο μετακόμισα στον ίδιο δρόμο , λίγο πιο κάτω από το studio του Λουκά και έμεινα εκεί για δώδεκα ολόκληρα χρόνια . Η αγαπημένη δική μου φωτογραφία ever!!!".

Μια φωτογραφία της ωστόσο από τα παλιά ανέβασε και η Άντζελα Δημητρίου και μείναμε άφωνοι.

Μετά από την φωτογραφία για το γνωστό περιοδικό για το οποίο πόζαρε το 1998 ας δούμε και την μπηχτή που πέταξε ο Τάσος Τρύφωνος

Ο Τάσος Τρύφωνος μιλά για το μέλλον του «αδύναμου κρίκου» αποκλειστικά και σχολιάζει τον τσακωμό του Γιώργου Θεοφάνους με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τα live του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα την εποχή του κορωνοϊού.

"Κατάλαβα ότι πολλοί το βλέπουν όπως εσύ (σ.σ κορωνοζευγάρι) είναι επιλογή τους. Είναι λίγο υπερβολικοί σε αυτό που κάνουν" είπε ο παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε. Ο ίδιος ανέφερε τα παραπάνω αναφορικά με τα live που έκανε το γνωστό ζευγάρι, το οποίο είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό. Πλέον είναι καλά, ωστόσο ο Τάσος Τρύφωνος σχολιάζοντας τα live τους ανέφερε ότι 'εγώ τα ψιλοβαριέμαι".