Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη φορά που φιλάει την σύντροφό του μπροστά στις κάμερες

Βίντεο ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη φορά που φιλάει την σύντροφό του μπροστά στις κάμερες

Σας έχουμε βίντεο ντοκουμέντο. Αυτό είναι το πρώτο δημόσιο φιλί και μάλιστα μπροστά στις κάμερες που έδωσε στην σύντροφό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ένα τρυφερό φιλί τα λέει όλα! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ερωτευμένος στο πλάι της αγαπημένης του συντρόφου, με την οποία είναι μαζί τους τελευταίες περίπου 6 μήνες. Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο.

Η Έλενα Μαστραγγελή είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου. Το Πρωινό έδειξε αποκλειστικά το βίντεο από τα γενέθλια της συντρόφου του πρώην παρουσιαστή και το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν οι δυο τους. Μάλιστα το ζευγάρι δεν κρύβει τον ερωτά του, καθώς έχουν ανεβάσει αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται να χαμογελά και πάλι στον πλευρό της αγαπημένης του μετά και τα όσα τον βρήκαν με τον πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά φυσικά και με τον θάνατο του αδελφού του Θάνου. Άλλωστε η Σοφία Βόσσου είχε συγκλονίσει τότε μιλώντας για τα όσα πέρασε ο πρώην παρουσιαστής.

Αυτό είναι το βίντεο από το Πρωινό

Από το πρώτο δημόσιο φιλί που έδωσε μπροστά στις κάμερες στην σύντροφό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην σπάνια φωτογραφία που ανέβασε

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον γιο του αλλά και την Ερασμία Μάνου, παιδάκια ακόμα, ανέβασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που μίλησε για τον χρόνο.

Μια φωτογραφία που μας γυρνά χρόνια πίσω, αλλά και που φέρνει συγκίνηση ανέβασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που έγραψε δυο λόγια για τον χρόνο, που περνά γρήγορα. Πρόκειται για μια πολύ παλιά φωτογραφία την οποία ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτήν λοιπόν τον βλέπουμε πριν αρκετά χρόνια να είναι μαζί με τον γιο του Σέργιο, αλλά και την Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, που τότε ήταν ζευγάρι με τον γνωστό παρουσιαστή.

Η ανάρτηση αυτή μας γύρισε πολύ πίσω καθώς ο Μικρούτσικος είναι τότε μόλις στην αρχή. "Πριν μερικους αιωνες η πριν μια στιγμη!Ετσι ειναι ο χρονος, Κολπο" έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Αντρέας Μικρούτσικος με τον γιο του