Ελένη Μενεγάκη: "Επίθεση" στο σπίτι της στην Άνδρο - Μπούκαραν μέσα και...

Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη:

Μια αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της σήμερα το μεσημέρι. Όπως ανέφερε έκαναν "επίθεση" κάτι κατσίκες στο σπίτι της στην Άνδρο και συγκεκριμένα στην αυλή της. Μπούκαραν μέσα και τις κατέστρεψαν τα φυτά της.

Η Ελένη Μενεγάκη πολλές φορές έχει αναφερθεί στην οικογένεια της και στο σπίτι της στην Άνδρο. Είναι ο επίγειος παράδεισος της και το νησί το λατρεύει. Εκεί περνάει όλες τις καλοκαιρινές της διακοπές, τα Σαββατοκύριακα της και όλες τις γιορτές.

Σήμερα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα άγνωστο για εμάς περιστατικό που σημειώθηκε μια φορά στο σπίτι της, όταν κάτι κατσίκες της κατέστρεψαν ένα αγαπημένο της φυτό στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, το έχει στο φράχτη της.

«Όταν μπαίνουν μέσα τα κατσίκια τα τρώνε όλα. Δεν μας έχουν αφήσει τίποτα. Τα τρώνε όλα, τους αρέσουν, καραφλά όλα. Δεν ξέρω τι είναι εγώ όλα ίδια τα βλέπω», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη ωστόσο, αυτούς τους μήνες λόγω κορωνοϊού δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Άνδρο, λόγω και της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Έχει πει μάλιστα, πως φοβάται με όλα αυτά που συμβαίνουν και για τη μητέρα της και μέσα από την εκπομπή της, της έχει στείλει το μήνυμα της. Χθες, μάλιστα, μας έδειξε στον αέρα της εκπομπής πως να φτιάχνουμε μάσκες.

Εκτός από την "επίθεση" στο σπίτι της, δείτε πως περνάει η Ελένη Μενεγάκη όταν πηγαίνει στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Άνδρο για το τριήμερο και το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε σε ταβέρνα με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια του Alpha ήταν άβαφη, αλλά πάντα πανέμορφη. Διαβάστε παρακάτω...

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram, όπου βρίσκεται χαλαρή σε μία ταβέρνα της Άνδρου.

Η παρουσιάστρια πέρασε όμορφες οικογενειακές με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Δείτε τη φωτογραφία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Eleni ... στο Κορθι #andros #myandros #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις