Νίκος Μουτσινάς: Έδωσε την ημερομηνία για το τέλος! Ρίχνει αυλαία το Καλό Μεσημεράκι

Μόλις έσκασε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Έδωσε την ημερομηνία για το τέλος! Ρίχνει αυλαία το Καλό Μεσημεράκι

Πριν από λίγα λεπτά, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το, «Καλό Μεσημέρακι», έδωσε στους τηλεθεατές του την ημερομηνία για το τέλος μιας και σε λίγο καιρό η εκπομπή του ρίχνει αυλαία και ανανεώνει το ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη.

Μπορεί να επέστρεψε μόλις πριν από λίγο καιρό στον αέρα του ΣΚΑΪ, ωστόσο βρισκόμαστε πολύ κοντά στο τέλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, κάτι που θέλησε να μάθει και ο ίδιος σήμερα το μεσημέρι ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Συγκεκριμένα, ρώτησε «Πότε τελειώνουμε», με το κοντρόλ να του απαντά πως πρόκειται να ρίξουν αυλαία προς τα τέλη Ιουνίου, ενώ τις προάλλες ο παρουσιαστής έμεινε «κάγκελο» με κάτι που άκουσε στον αέρα της εκπομπής του.

Νίκος Μουτσινάς τέλος εκπομπής

«Τέλη Ιουνίου. Το ξέρουμε όλοι ή μόνο το λέμε μεταξύ μας στα γραφεία. Ααα μεταξύ μας, ωραία. Αν μας ακούνε στον ΣΚΑΪ, τα φιλιά μας πολλά, καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιά» είπε αρχικά ο παρουσιαστής, ο οποίος στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η εκπομπή πρόκειται να τελειώσει στις 26 Ιουνίου.

Το Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά επέστρεψε στον ΣΚΑΪ πριν από λίγο καιρό

Είναι πλέον επίσημο! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά από ένα μήνα αποχής λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό και το trailer ήδη κυκλοφόρησε.

Στο στούντιο δεν θα υπάρχουν μέσα καλεσμένοι αλλά θα επιστρέψει και κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις με τους συνεργάτες του και με προσαρμοσμένη θεματολογία, λόγω των συνθηκών αλλά με κύριο βάρος στην ψυχαγωγία.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα λέει «Καλό μεσημεράκι» από τις 3 έως τις 4 και μισή αλλάζοντας λίγο τον τίτλο της εκπομπής του που πλέον θα λέγεται «Καλό μεσημεράκι- Καραντίνα Edition»

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, θα επιστρέψει live τη Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή στις 20 Απριλίου με σκοπό να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο: