Φωτιά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποζάρει όλο νάζι μόνο με το μπλουζάκι της

Την εντύπωση κλέβουν τα χείλη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτιά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποζάρει όλο νάζι μόνο με το μπλουζάκι της

Φωτιά στα κόκκινα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ποζάρει όλο νάζι μόνο με το μπλουζάκι της! Το μοντέλο κατάφερε με την εμφάνισή της να ρίξει το instagram για ακόμα μια φορά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο, όπου είναι και καθημερινή χρήστης, θέλησε να μοιραστεί μια πιο κεφάτη και παιχνιδιάρικη φωτογραφία με τον εαυτό της. Πόζαρε λοιπόν όλο χάρη και με ατημέλητο μαλλί, κάνοντας τους πάντες να παραλληρούν.

Το καλύτερο; Η ίδια θέλησε να δοκιμάσει ένα μοναδικό μπορντό κραγιόν, το οποίο όχι μόνο της πάει αλλά αποτελεί και το πιο hot trend της χρονιάς. Από ότι φαίνεται μάλιστα, η ίδια το ξέρει και με το παραπάνω.

Δείτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ποζάρει όλο νάζι

Η ίδια ανέφερε στην λεζάντα της, "Οι πιο τέλειες σέλφι χωρίς να ανοίξω καν τη συσκευή μου!", αναφερόμενη στο νέο της κινητό το οποίο και λανσάρει. Δείτε ωστόσο και το βίντεο που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου. Είναι με μια παίκτρια του My Style Rocks!

Τι ετοιμάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου μετά το GNTM;

Οι δυο κυρίες πέρα από συνεργάτιδες, είναι και πολύ καλές φίλες, αφού η Έλενα Χριστοπούλου μανατζάρει εδώ και χρόνια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχουν μία άριστη συνεργασία μεταξύ τους.

Πολύς λόγος έχει γίνει ωστόσο τον τελευταίο καιρό γύρω από το αν τελικά θα δούμε την Ηλιάνα Παπαγεψργίου στον νέο κύκλο του GNTM, μιας και έχει ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι η Έλενα Χριστοπούλου.

Πολλά έχουν ακουστεί ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, με τις δυο τους να πραγματοποιούν σήμερα το μεσημέρι μία συνάντηση στο σπίτι της Έλενας Χριστοπούλου, στην οποία προφανώς συζήτησαν και αυτό το θέμα που αφορά την καριέρα του μοντέλου.

Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου, έγραψε στην ανάρτηση που έκανε:

«Καλημερα σπερα ... Κανουμε μια πολυ σοβαρη κουβεντα με το τσιμπουρι μου @ilianapapageorgiou...τι θα μαγειρεψουμε σημερα».