Open tv: Εξελίξεις με την Κατερίνα Καινούργιου και το Ευτυχείτε - Τι ανακοινώθηκε;

Τι αναφέρει το κανάλι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Open tv: Εξελίξεις με την Κατερίνα Καινούργιου και το Ευτυχείτε - Τι ανακοινώθηκε;

Ανακοίνωση ήρθε από το Open tv για το Ευτυχείτε και την Κατερίνα Καινούργιου. Διαβάστε ποια αυτά που αναφέρει το κανάλι για την γνωστή παρουσιάστρια; Δείτε τις εξελίξεις που "έσκασαν".

Ειδικότερα σύμφωνα με την ανακοίνωση η Κατερίνα Καινούργιου ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που έβγαλε τα εξής:

"Το Open ανανεώνει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου για τα επόμενα 2 χρόνια. Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, καλημερίζοντάς μας με την πιο σημαντική ευχή: Ευτυχείτε! Μια ευχή που θα συνεχίσει να μας λέει για ακόμα δύο χρόνια.

Το Open, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια, στα πλαίσια του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Κατερίνας Καινούργιου στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας έως τον Ιούλιο του 2022.

Σε μια από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες τηλεοπτικές χρονιές όπως αυτή που διανύουμε, η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρνει με επιτυχία να μας ψυχαγωγεί, να μιλά στις καρδιές μας, να μας διασκεδάζει με πολλές εκπλήξεις, αλλά και να φιλοξενεί αγαπημένα και δημοφιλή πρόσωπα στην πιο διαδραστική και ξεχωριστή πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Και τα καλύτερα έρχονται!". Δείτε ωστόσο και την αποκάλυψη που έκανε για τον σύντροφό της η παρουσιάστρια. Γιατί δεν θέλει να ξαναδεί J2US;

Κατερίνα Καινούργιου υπογράφει συμβόλαιο με Open tv

Από την ανακοίνωση του Open tv για την Κατερίνα Καινούργιου και το Ευτυχείτε σε σε αυτό που την άφησε κάγκελο στον αέρα της εκπομπής της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει σήμερα τα γενέθλιά της και κλείνει τα 35, με πολλούς φίλους και συγγενείς να βγαίνουν στον αέρα της εκπομπής της με σκοπό να της ευχηθούν τα χρόνια πολλά.

Μία από αυτούς που θέλησαν να ευχηθούν στην Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή, ήταν και η γιαγιά της, η οποία βγήκε σε ζωντανή σύνδεση και συγκίνησε ιδιαίτερα την παρουσιάστρια με τις ευχές της για τα γενέθλιά της.

Ωστόσο οι ευχές δε σταμάτησαν εκεί, αφού η γιαγιά έκανε και το δικό της σχόλιο για τον γάμο της παρουσιάστριας με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και το πότε θα ήθελε να δει ένα εγγονάκι από την Κατερίνα Καινούργιου.

Παράλληλα, σχολίασε το πώς βλέπει η ίδια τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και έστειλε πολύ όμορφες ευχές για το ευτυχισμένο ζευγάρι που φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αφού συγκατοικούν αυτές τις μέρες της καραντίνας για να είναι ο ένας μαζί με τον άλλο. Οι δυο τους περνούν υπέροχα και καθημερινά βρίσκουν νέες δραστηριότητες για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος τους.

«Θα ήθελα σύντομα να τη δω νυφούλα και να δω και εγγόνι. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Φίλιππος, να είναι τυχεροί και όλοι οι άνθρωποι να έχουν υγεία και το Κατερίνάκι μου ιδιαίτερα γιατί την αγαπάω πάρα πολύ» είπε η αγαπημένη γιαγιά της Κατερίνας Καινούργιου στη σύνδεσή τους.