Έξαλλος ο Κρατερός Κατσούλης: «Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που..»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλος ο Κρατερός Κατσούλης: «Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που..»

Έξαλλος φαίνεται πως είναι τώρα τελευταία ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος και ανέφερε μάλιστα, "Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν σαν πρώτη σκέψη το κομμάτι που είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον".

Η Κατερίνα Λένη προκάλεσε μεγάλο ντόρο χθες με τα λόγια της για την Ντέμη Γεωργίου στο MasterChef, και σχολιάζοντάς το φυσικά θέλησε να πάρει θέση και ο Κρατερός Κατσούλης στον αέρα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”.

Όλα όσα είπε ο Κρατερός Κατσούλης - Ο λόγος που έγινε έξαλλος

«Να με συμπαθάτε, αλλά η Κατερίνα δεν απαλλάσσεται. Διότι δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι, εμένα προσωπικά, Κατερίνα μου όταν τα δεις άμα θες τα συζητάμε, δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν σαν πρώτη σκέψη το κομμάτι που είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Δεν είναι ένοχος, δεν προσπαθούν οι άνθρωποι να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Άμα είναι η ζήλεια ρε παιδί μου… Δεν μπορώ… Οι άνθρωποι που είναι ξεροκέφαλοι πάρα πολύ και πεισματάρηδες, αυτή τους η θέση τους εμποδίζει να έχουν λίγο πιο ανοικτό μυαλό και να βλέπουν τι συμβαίνει στο παρόν. Έχουν διαμορφώσει άποψη πριν καν δουν τι συμβαίνει.

Η Κατερίνα έχει αυτό το απόλυτο, βλέπει, της έρχεται και το παράδειγμα που θα τη βοηθήσει να παραμείνει απόλυτη, δες όμως, μήπως είναι το φυτικό το σαλαμάκι;», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Όσα είχε αναφέρει η Κατερίνα για την Ντέμη

Αδιανόητη αποκάλυψη από την Κατερίνα στο MasterChef.«Τα βράδια βλέπω την Ντέμη, να τρώει σαλάμια και τυριά, αλλά είναι vegan». Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο, με τις ατάκες των παικτών να δίνουν και να παίρνουν με τα σχόλια.

Η Κατερίνα Λένη είναι από τους παίκτες του φετινού ΜasterChef που δε διστάζουν να εκφράσουν ανοιχτά την αρνητική άποψή τους για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Ένας από αυτούς που δεν συμπαθεί η Κατερίνα είναι και η Ντέμη, την οποία σχολιάζει συχνά πυκνά μέσα στο παιχνίδι.

MasterChef Κατερίνα σπόντες Ντέμη σαλάμι

Στο σημερινό επεισόδιο, ωστόσο προκάλεσε πανικό με την αποκάλυψη της στις κάμερες αφού είπε. «Τα βράδια βλέπω την Ντέμη, να τρώει σαλάμια και τυριά». Η ατάκα της προκάλεσε χαμό γιατί η Ντέμη είναι vegan.

Τώρα αν η Κατερίνα λέει την αλήθεια ο χρόνος μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής θα δείξει, ωστόσο δείτε και το γλέντι που γίνεται στο Twitter.