Μαρία Ηλιάκη: «Έλα ηρέμησε λίγο!» - «Πλακώθηκε» κάτω από φωτογραφία της στο Instagram!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ηλιάκη: «Έλα ηρέμησε λίγο!» - «Πλακώθηκε» κάτω από φωτογραφία της στο Instagram!

Χαμός επικράτησε με την Μαρία Ηλιάκη και το Instagram της, καθώς «πλακώθηκε» κάτω από φωτογραφία της. «Έλα ηρέμησε λίγο!» ανέφερε σε ένα από τα σχόλιά της.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της, πράγμα που κάνει πολλούς από τους ακόλουθούς της να σχολιάζουν αρκετά κάτω από τις εικόνες της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, έχει αναπτύξει μια πολύ καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους και σε κάθε της ανάρτηση, δεν διστάζει μάλιστα να απαντήσει, κάτι που έκανε για ακόμα μια φορά.

Δείτε τι συνέβη με την φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκης και τα σχόλια που έκανε σε follower της

Είτε αρνητικά, είτε θετικά, η ίδια είναι ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να απαντήσει εξίσου στα σχόλια που διαβάζει. Έτσι έγινε και πρόσφατα, όταν η Μαρία Ηλιάκη απάντησε σε μια ακόλουθό της, η οποία σχολίασε αρνητικά μια φωτογραφία της.

Η παρουσιάστρια απάντησε χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο σχόλιο λέγοντας, “Σιγά μην καταπιείς τη γλώσσα σου αγάπη μου εσύ”.

Μαρία Ηλιάκη «πλακώθηκε» Instagram σχόλια

Η Μαρία Ηλιάκη προκάλεσε πάλι σχόλια

Σε λίγο θα έχουμε άρση ορισμένων μέτρων, που έχουν να κάνουν με τον κορωνοϊό, ωστόσο η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να μην περιμένει άλλο και να αναλάβει μόνη της δράση. Μπήκε λοιπόν στα μπάνιο της και μας έδειξε μια φωτογραφία από το εγχείρημά της.

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Τα κομμωτήρια ως γνωστών είναι κλειστά, ωστόσο αναμένεται να είναι από τα πρώτα καταστήματα που θα ανοίξουν. Μάλιστα σήμερα (28/4) αναμένεται να έχουμε και σχετικό διάγγελμα από τον πρωθυπουργό. Όλες αυτές τις ημέρες λοιπόν, που ήταν όλα κλειστά, δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι που μας έδειξαν το ταλέντο τους στην κομμωτική.

Άλλοι μόνοι τους, άλλοι με την βοήθεια του κομμωτή η του συντρόφου τους, πήραν τις βαφές και πέρασαν μια στα γρήγορα την ρίζα. Έτσι λοιπόν έκανε και η Μαρία Ηλιάκη που μοιράστηκε μαζί μας και μια φωτογραφία, με ανάρτηση που έκανε στην σελίδα της στο Instagram. Να σας πούμε δε ότι η καραντίνα έφερε στο φως και τα "κρυφά ταλέντα" της Ιωάννας Λίλλη που ανέλαβε τον Ζαγοράκη. Δείτε εδώ την εικόνα που ανέβασαν.

Μαρία Ηλιάκη με βαφή μαλλιών