Μέγκαν Μαρκλ: Στη φόρα το πραγματικό της πρόσωπο -«Ήταν αγενής και είχε ύφος!»

Όλα όσα δεν ξέραμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μέγκαν Μαρκλ: Στη φόρα το πραγματικό της πρόσωπο -«Ήταν αγενής και είχε ύφος!»

Αδιανόητο περιστατικό βγήκε στη φόρα για την Μέγκαν Μαρκλ και το πραγματικό της πρόσωπο! «Ήταν αγενής και είχε ύφος!» ανέφεραν μεταξύ άλλων άτομα που την συνάντησαν. Δείτε όλα όσα δεν ξέρατε για την αγαπημένη των Βρετανών.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει δεχτεί αρκετές φορές επιθέσεις που απασχόλησαν τα μέσα, ωστόσο αυτή η ανακάλυψη τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Από ότι φαίνεται τελικά η ίδια δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου.

Όλα όσα έγιναν γνωστά για την Μέγκαν Μαρκλ και το πραγματικό της πρόσωπο

Ένας καμεραμάν ο οποίος έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με τη δούκισσα, ρωτήθηκε από τα Βρετανικά Μέσα, για την στάση της και το πως είναι σαν άνθρωπος, με εκείνον να απαντά, «Είχε ύφος και ήταν πολύ αγενής. Οι απαιτήσεις της ήταν απίστευτες και είχε απαγορεύσει ρητά να φαίνεται ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της».

«Από τότε την αποκαλούσαμε πριγκίπισσα λόγω της συμπεριφοράς της. Μπροστά στις κάμερες ήξερε να κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Όταν όμως αυτές έσβηναν, ξεκινούσε η παράνοια. Συγκεκριμένα λουλούδια στο καμαρίνι της αλλά και συγκεκριμένη σαμπάνια, όλα έπρεπε να περάσουν από δική της έγκριση ενώ απαγορευόταν ρητά να την τραβήξεις όσο έκανε το μακιγιάζ της».

Ωστόσο έγινε ακόμα μια αποκάλυψη για το σημείο στο σώμα της που δεν αντέχει. Και ποιο είναι αυτό; Οι πατούσες της, λόγω της ουλής που έχει στα πλάγια, λογικά αποτέλεσμα κάποιας επέμβασης. Ωστόσο η Μέγκαν έχει έναν ακόμη μπελά στο κεφάλι της.

Οργιάζουν κι άλλο οι φήμες για Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν σχολιαστεί πολλές φορές από τα μέσα ενημέρωσης και τώρα οι φήμες οργιάζουν. Πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να έχει υιοθετήσει παιδί! Τι συμβαίνει ακριβώς και ποια αυτά που λένε οι πληροφορίες;

Ειδικότερα πριν ακόμα το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και πόσο μάλλον, πριν φέρει στον κόσμο και το μωράκι του, τον μικρό Άρτσι, δημοσίευμα του National Enquirer ανέφερε ότι η Μέγκαν και ο Χάρι ήθελαν να έχουν παιδιά από διαφορετικές εθνικότητες, καθώς η σύζυγος του μικρού γιου της Νταϊάνα, θαυμάζει την πολυφυλετική οικογένεια που έχει η Αντζελίνα Τζολί. "Η Meghan πάντα θαύμαζε την επιλογή της Angie να υιοθετήσει, και το ίδιο και ο Harry" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο μέσο πηγή του ζευγαριού.

Μετά δε από κάποιο διάστημα ένα ακόμα δημοσίευμα ήρθε στο φως που έλεγε ότι το ζευγάρι έχει ήδη προχωρήσει στην συγκεκριμένη κίνηση. Ωστόσο η Μέγκαν -που τώρα έχει έναν ακόμα μπελά στο κεφάλι της- και ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο, με τις φήμες για ακόμα μια φορά να διαψεύδονται.

Μένει ωστόσο να δούμε τι θα κάνουν στο μέλλον μιας και πλέον δεν είναι κάτω από την βασιλική "ομπρέλα" και τα όσα επιτάσσει το πρωτόκολλο.