Συγκινεί ο Γιώργος Χρανιώτης: Ποζάρει δίπλα στην κοιλίτσα της Γεωργίας Αβασκαντήρα και ρίχνει το Instagram

Ότι πιο τρυφερό έχετε δει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί ο Γιώργος Χρανιώτης: Ποζάρει δίπλα στην κοιλίτσα της Γεωργίας Αβασκαντήρα και ρίχνει το Instagram

Συγκινεί ο Γιώργος Χρανιώτης, μιας και ο γνωστός ηθοποιός πόζαρε δίπλα στην κοιλίτσα της Γεωργίας Αβασκαντήρα! Ο ίδιος και η τρυφερή τους φωτογραφία ρίχνει το Instagram. Εσείς την είδατε;

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του θα φέρουν το πρώτο τους παιδί στον κόσμο σε περίπου τρεις μήνες, με τους δυο τους να είναι ενθουσιασμένοι και να κάνουν συχνά σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ηθοποιός ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά πατέρας και να κρατήσει επιτέλους στην αγκαλιά του το μωράκι του. Το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο, η Γεωργία Αβασκαντήρα μας ενθουσίασε όταν δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία, με τον Γιώργο Χρανιώτη να ποζάρει δίπλα στην φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η φωτογραφία του Γιώργου Χρανιώτη στο πλευρό της Γεωργίας Αβασκαντήρα που ρίχνει το Instagram

Όπως θα δείτε και εσείς και από το μέγεθος της κοιλίτσας, φαίνεται πως πολύ σύντομα θα αποκτήσουν επιτέλους το παιδάκι τους και θα το κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

O Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού τους

O Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι αποκαλύπτει το φύλο του μωρού τους. Θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Γεωργία Αβασκαντήρα, έδωσε μια συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε όχι μόνο το φύλο αλλά και το ότι σε λιγότερο από τρεις μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Περιμένουμε αγόρι. Το λέμε τώρα που το έχει μάθει και ο μπαμπάς. Στην αρχή δεν το ήξερε επειδή δεν ήθελε να το ξέρει. Είμαι στον έκτο μήνα και δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι. Έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη ευτυχώς. Περιμένουμε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να του κάνουμε το πρώτο του μπάνιο. Ανυπομονούμε.

Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είναι πολύ γλυκός και με φροντίζει. Θέλουμε όταν γεννήσω να το ζήσουμε αυτό οι τρεις μας». Να πούμε ότι ο ηθοποιός μας συγκίνησε με την πρόσφατη εμφάνισή του στο YFSF καθώς την αφιέρωσε στο παιδάκι που περιμένει με την γυναίκα του!