Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από την πρώτη της βόλτα μετά την άρση των μέτρων

Αποκλειστικό! Την κοιτούσαν όλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από την πρώτη της βόλτα μετά την άρση των μέτρων

Η άρση των μέτρων έφτασε και η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της βόλτα! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU ήταν εκεί και την απαθανάτισε πιο λαμπερή από ποτέ.

Επιστροφή στην κανονικότητα για την Ελένη Μενεγάκη και απ' τις πρώτες μέρες της άρσης των μέτρων, ήταν εμφανής η βελτίωση στη διάθεση της. Εκείνη μπορεί να μην είχε σταματήσει την εκπομπή της εν μέσω καραντίνας, σημειώνοντας μάλιστα και άνοδο στις μετρήσεις τηλεθέασης, ωστόσο ήταν εμφανές πως η όλη κατάσταση την είχε καταβάλει μέχρι ενός σημείου.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Η αγωνία της ήταν έκδηλη τις πρώτες μέρες της εξάπλωσης του κορωνοϊού, τόσο για τον εαυτό της, αλλά και για τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος, τα 4 παιδιά της και κυρίως η μητέρα της, Ζέτα, την οποία παρότρυνε να μετακομίσει προσωρινά στην Κάρυστο μαζί με τον πατριό της Στέλιο Μισόκαλο απ' τις πρώτες μέρες της καραντίνας. «Η μαμά μου δεν κυκλοφορεί, θα το είχα μάθει. Έχω βάλει όλους τους σπιούνους να μου λένε. Αλλά ξέρεις τι; Αν εξαιρέσεις το ξεκίνημα που είχε μια δυσκολία για όλους μας, με κάποιο τρόπο το έχουν βρει και περνούν ζάχαρη οι δυο τους...», έλεγε τις προάλλες η παρουσιάστρια μέσα απ' την εκπομπή της, προδίδοντας για ακόμα μια φορά την αγωνία της, για να συμπληρώσει όμως στη συνέχεια:

«Τα νέα τους είναι πολύ ευχάριστα. Μαγειρεύουν, τραγουδάνε με τις κιθάρες τους, απ' ότι μου είπε η μάνα μου, ζούνε τον έρωτά τους, είναι σα να κάνουν το δεύτερο μήνα του μέλιτος».

Απόλυτα χαλαρή και απαλλαγμένη απ' το άγχος για την κατάσταση της μητέρας της, για πρώτη φορά μέσα σε σχεδόν δύο μήνες η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε σαν μοντέλο στον φακό του YOU, δείχνοντας πως παραμένει μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα και πως σιγά-σιγά επιστρέφει κι εκείνη στην ξέγνοιαστη καθημερινότητά της.

Φωτογραφία από την πρώτη βόλτα της Ελένης Μενεγάκη μετά την άρση των μέτρων

Ελένη Μενεγάκη πρώτη βόλτα μετά την καραντίνα

Η επόμενη μέρα στην τηλεόραση

Απόλυτα βέβαιο φαντάζει το σενάριο που τη θέλει εκτός Alpha, κάτι που φέρεται να ανακοίνωσε η ίδια στους συνεργάτες της, σε κατ' ίδιαν συζητήσεις που είχε τις τελευταίες μέρες. Δεν είναι μυστικό πως η «ωραία Ελένη» είναι χρόνια δεμένη με τους περισσότερους εξ αυτών και με αυτόν τον τρόπο θέλησε να είναι απόλυτα έντιμη απέναντί τους και να τους δώσει απ' την πλευρά της άφθονο χώρο και χρόνο ώστε να διαπραγματευτούν με τη σειρά τους ένα καλύτερο τηλεοπτικό μέλλον, σε περίπτωση που δεν την ακολουθήσουν στα επόμενα βήματά της. Τα οποία φυσικά κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό και είναι μάλλον απίθανο να μάθουμε κάτι παραπάνω πριν τα τέλη Ιουνίου, όταν λήγει και επίσημα το συμβόλαιο της.

Ωστόσο, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο αποκαλύφθηκαν κάποια από τα πλάνα της! Δείτε εδώ όλα όσα είπαν για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1.5 ΕΥΡΩ