Σία Κοσιώνη: Άλλος άνθρωπος εκτός κάμερας ΣΚΑΙ! Στη μέση του δρόμου με γλειφιτζούρι στο χέρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παιχνίδια με τον γιο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σία Κοσιώνη: Άλλος άνθρωπος εκτός κάμερας ΣΚΑΙ! Στη μέση του δρόμου με γλειφιτζούρι στο χέρι

Μπορεί μπροστά στις κάμερες του ΣΚΑΙ, η Σία Κοσιώνη σαν σωστή επαγγελματίας να είναι σοβαρή και μετρημένη, εκτός κάμερας όμως γίνεται και πάλι παιδί. Ο φακός του Youweekly.gr την έπιασε στη μέση του δρόμου να παίζει με τον γιο της και να κρατάει γλειφιτζούρι στο χέρι.

Η καραντίνα τελείωσε, μπαίνουμε σε μία νέα καθημερινότητα, για την Σία Κοσιώνη ωστόσο μία σταθερά παραμένει και της δίνει απεριόριστη χαρά. To YOU τη συνάντησε την περασμένη εβδομάδα να χαίρεται απλές, όμορφες και καθημερινές στιγμές μαζί με τον μικρό Δήμο, σε περίπτερο επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη στο περιοδικό You

Τα παιχνίδια της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τον γιο της δεν περιγράφονται, αφού για λίγες ώρες γίνεται κι εκείνη παιδί μαζί του, κάνοντας του γκριμάτσες και αστεία, με εκείνον να της χαμογελάει και να την κάνει να λιώνει. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η δική του παρέα είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων για την ανκοργούμαν, που ετοιμάζεται να κλείσει τα 40 στις 16 Μαΐου, περιτριγυρισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα και απαλλαγμένη από το άγχος των περιορισμένων μετακινήσεων και των SMS.

Φωτογραφίες από τα παιχνίδια της Σίας Κοσιώνη στη μέση του δρόμου με τον γιο της

Σια Κοσιώνη στη μέση του δρόμου με τον γιο της

Στο πλευρό της σίγουρα θα βρίσκεται και ο σύζυγό της Κώστας Μπακογιάννης, που είχε αυξημένο φόρτο εργασίας τις τελευταίες μέρες, με τις υποχρεώσεις του ως δήμαρχος Αθηνών, στο δήμο δηλαδή που είχε τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας.

Ολοκληρωμένη σε όλους τους τομείς

Τα 40ά της γενέθλια την βρίσκουν σε ένα πολύ ευτυχές timing, αφού δεν βιώνει μόνο μία σπάνια προσωπική ευτυχία στην αγκαλιά του γιου της και του συζύγου της, αλλά και μία επαγγελματική επιτυχία. Χαρακτηριστικό είναι πως τον περασμένο μήνα, όταν το ενδιαφέρον του κοινού είχε στραφεί στην ενημέρωση, έκοψε πρώτη το νήμα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, αψηφώντας όποιους φόβους είχε, με την εξάπλωση του κορονοϊού.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες η Σία αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της κι έκοψε ακόμα πιο κοντό το μαλλί της! Δείτε πως εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και θα πάθετε πλάκα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1.5 ΕΥΡΩ