Προκαλεί ρίγη συγκίνησης η έκκληση της Σίσσυ Χρηστίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προκαλεί ρίγη συγκίνησης η έκκληση της Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μια ανάρτηση που πραγματοποίησε προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την δημόσια έκκληση που έκανε στους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια μας έδειξε την τρυφερή πλευρά της και ζήτησε να βοηθήσουμε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και γενικά των social media, αφού διατηρεί και το δικό της κανάλι στο Youtube, και μοιράζεται διάφορες στιγμές μέσα από αναρτήσεις της, από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις στιγμές που περνούσες μέσα στο σπίτι της, εν μέσω καραντίνας, αλλά και από την εκπομπή της. Ωστόσο, χθες έκανε μια διαφορετική ανάρτηση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο insta story της έκανε μια δημόσια έκκληση, η οποία προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

«Τώρα που πλησιάζει η Γιορτή της Μητέρας, βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Στείλτε με sms στο 19820 μια ευχή για τη δική σας πιο γλυκιά μαμά του κόσμου! Εμείς θα φτιάξουμε την ευχετήρια κάρτα, που θα μπορείτε να κατεβάσετε από το sos-villages.gr για να της την στείλετε. Χρέωση sms: 2,48€ + τέλος κινητής τηλεφωνίας».

Σίσσυ Χρηστίδου έκκληση

Λίγα λεπτά μετά την έκκληση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από το γάμο των γονιών της

Μια μοναδική έκπληξη μας είχε ετοιμάσει σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου, όταν ανέβασε φωτογραφία από τον γάμο των γονιών της! Θα μείνετε με το νυφικό της μαμάς της η οποία έλαμπε πιο πολύ και από τα αστέρια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και αυτό δεν κρύβεται. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια φροντίζει να αναφέρεται σε αυτούς και μέσα από την εκπομπή της, αλλά και τον προσωπικό της λογαριασμό.

Σήμερα ωστόσο η μέρα ήταν αρκετά ξεχωριστή για την ίδια, μιας και οι γονείς της Σίσσυς Χρηστίδου συμπληρώνουν 41 χρόνια από τη μέρα που παντρεύτηκαν.

Για τον λόγο αυτό η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία από τα παλιά στα instastories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram από την ώρα του γάμου των γονιών της επισημαίνοντας την ημερομηνία, και προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση.

Σίσσυ Χρηστίδου γάμος γονιών νυφικό μαμάς