MasterChef Highlights: Το «ξεμάλλιασμα» στο σπίτι, η σπόντα της Ντέμης και τα δάκρυα της Κατερίνας

Τα καλύτερα από το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Το «ξεμάλλιασμα» στο σπίτι, η σπόντα της Ντέμης και τα δάκρυα της Κατερίνας

Χαμός έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και εμείς σας έχουμε τα highlights του, από τα οποία δε θα μπορούσε να λείπει το «ξεμάλλιασμα» της Μάρλεν με τη Μαρία, οι τσουχτερές ατάκες της Ντέμης για την Κατερίνα καθώς και τα δάκρυα της τελευταίας που αποχώρησε.

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε την "χρυσή" κάρτα

Χαμός προκλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, πριν καλά καλά αρχίσει. Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι είναι ο παίκτης που κατάφερε και πήρε την "χρυσή" κάρτα.

Αρχικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ότι η κάρτα ασυλίας κάνει comeback, κάτι που δίχασε τους παίκτες, και αμέσως μετά είχαμε και την ανακοίνωση του νικητή.

Η Μαρλέν κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία με τα χειροποίητα ζυμαρικά, ενώ αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσει στους συμπαίκτες της τα υλικά που της έδωσαν οι κριτές, και με αυτά να μαγειρέψουν τα πιάτα που θα χάριζαν σε έναν από εκείνους την κάρτα ασυλίας.

Ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσετε το γλέντι που έγινε στο Twitter από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως αυτή που αποχωρεί είναι η Κατερίνα.

Ποιος ο νικητής της "χρυσής" κάρτας στο MasterChef

Οι διαγωνιζόμενοι, λοιπόν, ετοίμασαν τα πιάτα τους και οι κριτές αποφάσισαν ποιος θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε την κάρτα ασυλίας, στην αρχή του επεισοδίου, που τελικά ανακοινώθηκε πως ήταν ο Γιώργος Λασκαρίδης.

MasterChef: Άγριο ξεμάλλιασμα ανάμεσα σε Μάρλεν - Μαρία

Ο πανικός και τα "γλέντια" συνεχίζουν στο MasterChef και αυτή τη φορά μάλιστα είχαμε και άγριο ξεμάλλιασμα ανάμεσα σε Μάρλεν - Μαρία που τους πάγωσε όλους τους τηλεθεατές.

Το σημερινό επεισόδιο είναι γεμάτο εκπλήξεις. Μετά τον χαμό που έγινε στο Τεστ δημιουργικότητας, με την Μάρλεν Γρυντάκη και την Μαρία Μπέη, στο σπίτι ακολούθησε μεγάλος καβγάς, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια η Μάρλεν στη Μαριάννα Πουλμεντή.

Όλα όσα αποκάλυψε η Μάρλεν για τα παρασκήνια του MasterChef

«Χθες, μετά που μοίρασα τα υλικά, γυρίζοντας στο σπίτι, εννοείται ότι είχαμε αντιδράσεις, η Μαρία μου έκανε καβγά στο μπάνιο και μου έλεγε “θα δεις τι θα πάθεις” και φώναζε “και τι πήγες και είπες; Εσύ δεν ήσουν μπροστά”. Το θέμα είναι ότι τα ξέρω καλύτερα από εκείνη τι έγινε εκείνη τη μέρα και γενικά τι γίνεται από την αρχή μέχρι και τώρα. Τι έχει ειπωθεί, τι έχει γίνει, τι έχει κάνει…», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.

Και μετά η Μαριάννα Πουλμεντή συμπλήρωσε, «Δεν έχει συζητηθεί μόνο από μένα και τη Μάρλεν, μας το έχουν πει και άλλα άτομα ότι τους ενόχλησε, οπότε θεωρώ ότι δεν είμαστε μόνο εμείς που το βλέπουμε έτσι. Και ήταν άδικο να της μιλήσει άσχημα… Δεν με νοιάζει και προσπαθώ να πείσω και τη Μάρλεν να μην την νοιάζει, εφόσον είναι κάποια άτομα που τους περνάνε αδιάφορα, γιατί να την πειράξει;».

MasterChef: Η απρόσμενη κίνηση του Γιώργου στην Κατερίνα - "Ήθελα να πω..."

Ο πανικός και τα "γλέντια" συνεχίζουν στο MasterChef και αυτή τη φορά είχαμε μια απρόσμενη κίνηση του Γιώργου στην Κατερίνα. "Ήθελα να πω και εγώ δυο καλά λόγια".

Κατά τη διάρκεια παρασκευής των πιάτων η Κατερίνα που έπρεπε να έρθει αντιμέτωπη με την Μαριάννα και την Ντέμη, έδειχνε να μην πολύ καλά ψυχολογικά ενώ ο Γιώργος που παρακολουθούσε από τον εξώστη αποκάλυψε πως αν και οι σχέσεις τους διαφέρουν, ο ίδιος ήθελε πραγματικά να την βοηθήσει.

Ωστόσο κρατήθηκε, γιατί όπως ανέφερε ο ίδιος είδε ότι εκείνη ήταν αρκετά πιεσμένη από την προηγούμενη μέρα καθώς περίμενε να βρεθεί στην θέση της αποχώρησης και για αυτό σταμάτησε τον εαυτό του.

Όλα όσα ανέφερε ο Γιώργος για την Κατερίνα

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πουσάρω λίγο την Κατερίνα, ήθελα να της πω δυο καλά λόγια όμως επειδή τη βλέπω πολύ χάλια ψυχολογικά, και ειδικότερα από χθες που κατάλαβε ότι θα είναι στη δοκιμασία αποχώρησης, έχει αλλάξει πάλι. Έχει μπει σε μια ψυχολογία κακή, θεώρησα ότι είναι καλύτερο να μην της μιλήσω πολύ γιατί μπορεί να μου γυρίσει μπούμερανγκ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος.

MasterChef: Με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα - Τι συνέβη;

Η Κατερίνα Λένη, στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, πάλεψε για την παραμονή της στον διαγωνισμό, αντιμέτωπη με την Μαριάννα και την Ντέμη. Ωστόσο η ψυχολογία της δεν ήταν και η καλύτερη, κάτι που δεν δίστασε να κρύψει από το πρώτο λεπτό που πάτησε στη δοκιμασία.

Τι έφερε δάκρυα στα μάτια της Κατερίνας στο αποψινό MasterChef

Με δακρυσμένα μάτια, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά, "Σηκώνεται η καμπάνα σήμερα και βλέπουμε ντάμπινγκς. Ακόμα και αυτό το χρεώθηκα, ότι η παραγωγή πάλι στηρίζει την Κατερίνα με ζυμαρικά. Το είπε και ο Γιώργος, η Μάρλεν… Καταπίνεις, καταπίνεις και δε χωράει άλλο να καταπιείς! Δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο, δεν μπορώ να τους ακούω… Έχω φτάσει σε ένα σημείο να λέω τι δουλειά έχω εγώ με όλο αυτόν τον κόσμο. Δεν έχω καμία σχέση…".

Και συνέχισε λέγοντας, "Λειτουργούν αρκετοί άνθρωποι υπόγεια μέσα στο σπίτι για να μου σπάσουν τον τσαμπουκά, να μου χαλάσουν την ψυχολογία και το καταφέρνουν πάρα πολύ καλά. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχει ένα μέρος στο σπίτι που να πας και να μην ακούς κανέναν. Γίνεται φασαρία, γίνεται ένας κανιβαλισμός, γίνονται ίντριγκες, γίνονται πολλά… Επέστρεψαν τα παιδιά που είχαν φύγει, γίνεται ένας ψυχολογικός πόλεμος. Και θυμώνω με τον εαυτό μου που το αφήνω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει.

Σηκώνεται η καμπάνα σήμερα και βλέπουμε dumplings, ακόμα και αυτό το χρεώθηκα. Ότι η παραγωγή πάλι στηρίζει την Κατερίνα με ζυμαρικά. Το είπε και ο Γιώργος και η Μάρλεν. Καταπίνεις, καταπίνεις, καταπίνεις και δεν χωράει άλλο να καταπιείς.

Δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο, δεν μπορώ να τους ακούω. Δεν μπορώ, πώς να στο εξηγήσω πιο απλά; Έχω φτάσει σε σημείο, ακόμα και μετά το χθεσινό, να λέω “τι δουλειά έχω εγώ με όλο αυτόν τον κόσμο;”. Δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτόν τον κόσμο".

MasterChef: Αδιανόητη σπόντα Ντέμης για Κατερίνα - «Η αλήθεια είναι ότι...»

Εκείνη, η Μαριάννα και η Κατερίνα Λένη ήρθαν αντιμέτωπες και κλήθηκαν να φτιάξουν ντάμπλινγκς και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο μαγειρικό show.

Η Κατερίνα Λένη, ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, αποκάλυψε πως η ψυχολογία της δεν ήταν και η καλύτερη, κάτι που δεν δίστασε να κρύψει από το πρώτο λεπτό που πάτησε στη δοκιμασία.

Δείτε την αδιανόητη σπόντα της Ντέμης στο MasterChef για την Κατερίνα

Οι δυο τους είναι γνωστό πως δεν τα πηγαίνουν καλά, ενώ όταν τελείωσε η δοκιμασία η ίδια άρχισε να μιλάει για εκείνη λέγοντας, «Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη, γιατί έχει γίνει αυτό που έχω ευχηθεί, να βρεθώ στον τάκο με την Κατερίνα και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Νομίζω ότι αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι μήπως δεν την διώξω την κομμώτρια και της το έχω υποσχεθεί. Και σε ποιο πηγάδι θα πάω να κρυφτώ μετά άμα φύγω εγώ και όχι εκείνη».

MasterChef: Αυτή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε απόψε

Ο πανικός και τα "γλέντια" συνεχίζουν στο MasterChef, ωστόσο ήρθε η στιγμή που μια από τις παίκτριες, Κατείνα, Ντέμη και Μαριάννα, είπε αντίο στο σόου. Ποια αποχώρησε απόψε;

Οι τρεις μαγείρισσες, λοιπόν, έπρεπε να αντιγράψουν ένα αρκετά δύσκολο πιάτο και συγκεκριμένα ντάμπλινγκς γεμιστά με γαρίδα. Οι κριτές επέμειναν αρκετά στις λεπτομέρειες και των τριών πιάτων προκειμένου να καταφέρουν να ξεχωρίσουν τη λιγότερο πιστή αντιγραφή.

Ποια παίκτρια αποχώρησε από το MasterChef

Οι τρεις κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και έκριναν πως την χειρότερη επίδοση είχε η Κατερίνα, αφού ξέχασε να βάλει μέσα στα ντάμπλινγκς τη γαρίδα, ένα από τα βασικά υλικά της συνταγής.