Σάλος στο Twitter με την αποχώρηση της Κατερίνας από το MasterChef - "Οι 3 άχρηστες..."

Τρελό γέλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος στο Twitter με την αποχώρηση της Κατερίνας από το MasterChef -

Σάλος επικράτησε για ακόμα μια φορά στο Twitter με την αποχώρηση της Κατερίνας από το MasterChef, με τους τηλεθεατές να χωρίζονται σε δύο "στρατόπεδα". "Οι 3 άχρηστες με ενωμενα τα iq τους πάλι χαμπάρι δεν πήραν από αυτά που τους έγραψες". Αυτά και άλλα πολλά απολαυστικά σχόλια διαβάσαμε για όσα συνέβησαν στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι.

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας, ήρθαν τα πάνω κάτω στο σπίτι, με τους παίκτες να μπαίνουν στην τελική δεκάδα και από όσα όλα δείχνουν οι ίδιοι είναι έτοιμοι να βγάλουν τα μαχαίρια τους για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Η τελευταία κάτοχος της golden card ήταν η Μαρία Μπέη που χρησιμοποίηση την κάρτα για να σώσει την Ντέμη και έστειλε στον τάκο τον Γιώργο, ο οποίος και αποχώρησε από το παιχνίδι. Ωστόσο όλα έρχονται μπούμεραγκ, μιας και ο Γιώργος ήταν αυτός που κέρδισε την κάρτα σήμερα και έχει βάλει στο στόχαστρο την Μαρία. Παρόλα αυτά δείτε και το spoiler που σας έχουμε για την τελική τριάδα.

Εμείς μαζέψαμε μερικά από τα καλύτερα σχόλια:

Ωστόσο πέρα από τον σάλο στο Twitter, δείτε γιατί δάκρυσε η Κατερίνα

Με δακρυσμένα μάτια, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά, "Σηκώνεται η καμπάνα σήμερα και βλέπουμε ντάμπινγκς. Ακόμα και αυτό το χρεώθηκα, ότι η παραγωγή πάλι στηρίζει την Κατερίνα με ζυμαρικά. Το είπε και ο Γιώργος, η Μάρλεν… Καταπίνεις, καταπίνεις και δε χωράει άλλο να καταπιείς! Δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο, δεν μπορώ να τους ακούω… Έχω φτάσει σε ένα σημείο να λέω τι δουλειά έχω εγώ με όλο αυτόν τον κόσμο. Δεν έχω καμία σχέση…".

Και συνέχισε λέγοντας, "Λειτουργούν αρκετοί άνθρωποι υπόγεια μέσα στο σπίτι για να μου σπάσουν τον τσαμπουκά, να μου χαλάσουν την ψυχολογία και το καταφέρνουν πάρα πολύ καλά. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχει ένα μέρος στο σπίτι που να πας και να μην ακούς κανέναν. Γίνεται φασαρία, γίνεται ένας κανιβαλισμός, γίνονται ίντριγκες, γίνονται πολλά… Επέστρεψαν τα παιδιά που είχαν φύγει, γίνεται ένας ψυχολογικός πόλεμος. Και θυμώνω με τον εαυτό μου που το αφήνω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει.

Σηκώνεται η καμπάνα σήμερα και βλέπουμε dumplings, ακόμα και αυτό το χρεώθηκα. Ότι η παραγωγή πάλι στηρίζει την Κατερίνα με ζυμαρικά. Το είπε και ο Γιώργος και η Μάρλεν. Καταπίνεις, καταπίνεις, καταπίνεις και δεν χωράει άλλο να καταπιείς.

Δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο, δεν μπορώ να τους ακούω. Δεν μπορώ, πώς να στο εξηγήσω πιο απλά; Έχω φτάσει σε σημείο, ακόμα και μετά το χθεσινό, να λέω “τι δουλειά έχω εγώ με όλο αυτόν τον κόσμο;”. Δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτόν τον κόσμο". Δείτε ωστόσο τι είχε να πει και ο Γιώργος για την σημερινή κατάσταση της Κατερίνας.