Πανικός στο Buckingham με το look της Kate Middleton - Το «έκλεψε» από τη Μέγκαν Μαρκλ

Η εμφάνιση που συζητήθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός στο Buckingham με το look της Kate Middleton - Το «έκλεψε» από τη Μέγκαν Μαρκλ

Κανονικός πανικός γίνεται στο Buckingham, από την πρώτη κιόλας στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα το πολυσυζητημένο look που επέλεξε να κάνει η Kate Middleton για ένα skype call, και το οποίο απ' ό,τι φαίνεται, είχε «κλέψει» από τη Μέγκαν Μαρκλ.

Οι δύο κυρίες μπορεί να είναι παντρεμένες με τα δύο αδέρφια, William και Harry, ωστόσο είναι γνωστό πως μεταξύ τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ειδικά από τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να κάνει τη δική της «επανάσταση» και να φύγει μαζί με τον αγαπημένο της από τη βασιλική οικογένεια.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στο παλάτι, έχει γίνει μεγάλη συζήτηση σχετικά με το ποια από τις δύο Δούκισσες έχει το καλύτερο στιλ, με την Kate Middleton να είναι αυτή που νικάει με διαφορά τόσο στο στιλ όσο και στην αγάπη που της έχει ο αγγλικός λαός, και μεταξύ μας και η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Ωστόσο φαίνεται πως ένα look που υιοθέτησε η Μέγκαν Μαρκλ αποτέλεσε κατά κάποιο τρόπο έμπνευση για την Kate Middleton, με αποτέλεσμα να ειπωθούν πολλά ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια σχετικά με το κατά πόσο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει αντιγράψει την εμφάνιση της συνυφάδας της.

Αυτό είναι το look που «έκλεψε» η Kate Middleton από την Μέγκαν Μαρκλ

Η Kate Middleton, που περιποιείται πάντα πολύ τα μαλλιά της, αποφάσισε σε ένα skype call που έκανε με γονείς που υποδέχθηκαν το παιδί τους εν μέσω πανδημίας και έπιασε τα μαλλιά της πίσω για να φαίνεται καθαρό το πρόσωπό της.

Kate Middleton look

«Το να αποκτάς μωρό είναι μια απίστευτη εμπειρία σε κάθε στιγμή, αλλά το να γίνεται αυτό στην διάρκεια της καραντίνας και να μιλάς με την δούκισσα έχοντας κοιμηθεί μόνο δύο ώρες είναι εξωπραγματικό», είπε η μαμά που μίλησε με την Middleton.

Αντίστοιχο look ωστόσο είχε επιλέξει πριν από λίγο καιρό σε ένα δικό της skype call και η Μέγκαν Μαρκλ με πολλούς να μιλάνε για αντιγραφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Μέγκαν Μαρκλ look

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως έχουμε ήδη δει την Kate Middleton πολλές φορές με το συγκεκριμένο look στα μαλλιά και θα ήταν άδικο να πούμε πως το έχει αντιγράψει. Το πιο πιθανό είναι να συνέβη το αντίθετο.