MasterChef: Το αινιγματικό μήνυμα της Κατερίνας μετά την αποχώρηση της - «Να μην επιτρέπετε σε κανέναν...»

Τα πρώτα της λόγια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Το αινιγματικό μήνυμα της Κατερίνας μετά την αποχώρηση της - «Να μην επιτρέπετε σε κανέναν...»

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της από το MasterChef, η Κατερίνα Λένη μίλησε στις κάμερες και έστειλε ένα πολύ αινιγματικό μήνυμα, διαφορετικό από αυτό που έχουν στείλει οι συμπαίκτες της, παρακινώντας το κοινό να μην επιτρέπει σε κανέναν να του θέτει τα όριά του.

Το χθεσινό επεισόδιο έκρυβε πολλές εκπλήξεις και μία από αυτές, ήταν και η αποχώρηση της Κατερίνας Λένη από το διαγωνισμό, μετά από μία αξιοσημείωτη πορεία και θετικά σχόλια από τους κριτές.

Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν της έκρυψε πως με την εξέλιξη που είχε στο παιχνίδι, θα μπορούσε να τη δει μέχρι και στον τελικό του MasterChef.

Από τη μεριά της λοιπόν, η Κατερίνα Λένη που ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στο χθεσινό επεισόδιο, θέλησε να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα για την αποχώρησή της, μέσα από το οποίο δεν περιέγραψε την εμπειρία της στο MasterChef.

Αντίθετα, μίλησε για την ψυχολογία της και το πώς όλη αυτή η κατάσταση επηρέασε τον εαυτό της, σε σημείο που χρειάστηκε να θέσει μερικά όρια για εκείνη για να μην ξεφύγει.

Το αινιγματικό μήνυμα που έστειλε η Κατερίνα Λένη μετά την αποχώρηση από το MasterChef

«H ψυχολογία μου και το μυαλό μου δε μου επέτρεψαν να μαγειρέψω έτσι όπως ξέρω να μαγειρεύω. Ήταν τελείως διαφορετικές οι συνθήκες από πίσω και το παρασκήνιο, που με έχουν καταβάλλει. Θέλω να κρατήσω μόνο τα θετικά από το MasterChef.

Θέλω να ευχηθώ στον κόσμο που μας βλέπει από το σπίτι να μη σταματάει, να συνεχίζει, να μην επιτρέπει σε κανέναν να του θέτει όρια και φραγμούς. Δεν υπάρχει. Και εγώ σήμερα - θα μιλήσω καθαρά για τον εαυτό μου - έθεσα το όριο ως εδώ και μη παρέκει. Να χαμογελάτε όλοι, γιατί η ζωή τελικά είναι ωραία και είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές» είπε η Κατερίνα.