MasterChef: Με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα - Τι συνέβη;

Δεν μπόρεσε να το κρατήσει άλλο μέσα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα - Τι συνέβη;

Ο πανικός και τα "γλέντια" συνεχίζουν στο MasterChef και αυτή τη φορά είδαμε με δάκρυα στα μάτια την Κατερίνα, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει άλλο την θλίψη της. Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο;

Η Κατερίνα Λένη, στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, πάλεψε για την παραμονή της στον διαγωνισμό, αντιμέτωπη με την Μαριάννα και την Ντέμη. Ωστόσο η ψυχολογία της δεν ήταν και η καλύτερη, κάτι που δεν δίστασε να κρύψει από το πρώτο λεπτό που πάτησε στη δοκιμασία.

Τι έφερε δάκρυα στα μάτια της Κατερίνας στο αποψινό MasterChef

Με δακρυσμένα μάτια, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά, "Σηκώνεται η καμπάνα σήμερα και βλέπουμε ντάμπινγκς. Ακόμα και αυτό το χρεώθηκα, ότι η παραγωγή πάλι στηρίζει την Κατερίνα με ζυμαρικά. Το είπε και ο Γιώργος, η Μάρλεν… Καταπίνεις, καταπίνεις και δε χωράει άλλο να καταπιείς! Δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο, δεν μπορώ να τους ακούω… Έχω φτάσει σε ένα σημείο να λέω τι δουλειά έχω εγώ με όλο αυτόν τον κόσμο. Δεν έχω καμία σχέση…".

Και συνέχισε λέγοντας, "Λειτουργούν αρκετοί άνθρωποι υπόγεια μέσα στο σπίτι για να μου σπάσουν τον τσαμπουκά, να μου χαλάσουν την ψυχολογία και το καταφέρνουν πάρα πολύ καλά. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχει ένα μέρος στο σπίτι που να πας και να μην ακούς κανέναν. Γίνεται φασαρία, γίνεται ένας κανιβαλισμός, γίνονται ίντριγκες, γίνονται πολλά… Επέστρεψαν τα παιδιά που είχαν φύγει, γίνεται ένας ψυχολογικός πόλεμος. Και θυμώνω με τον εαυτό μου που το αφήνω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει.

Σηκώνεται η καμπάνα σήμερα και βλέπουμε dumplings, ακόμα και αυτό το χρεώθηκα. Ότι η παραγωγή πάλι στηρίζει την Κατερίνα με ζυμαρικά. Το είπε και ο Γιώργος και η Μάρλεν. Καταπίνεις, καταπίνεις, καταπίνεις και δεν χωράει άλλο να καταπιείς.

Δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο, δεν μπορώ να τους ακούω. Δεν μπορώ, πώς να στο εξηγήσω πιο απλά; Έχω φτάσει σε σημείο, ακόμα και μετά το χθεσινό, να λέω “τι δουλειά έχω εγώ με όλο αυτόν τον κόσμο;”. Δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτόν τον κόσμο". Δείτε ωστόσο τι είχε να πει και ο Γιώργος για την σημερινή κατάσταση της Κατερίνας.