Κατερίνα Ζαρίφη: "Τότε με τον Νίκο Μουτσινά δεν..." - Αποκάλυψη για το άγνωστο περιστατικό στον ΑΝΤ1

«Έσπασε» τη σιωπή της για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Ζαρίφη:

Για ένα άγνωστο περιστατικό στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 έκανε μια αποκάλυψη η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία αφορά και τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». "Τότε με τον Νίκο Μουτσινά δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε μένα", είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια για την συνεργασία που είχαν κάνει στο παρελθόν.

Η Κατερίνα Ζαρίφη το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο “Σημείο συνάντησης” μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή «Πρωινός Καφές».

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως “αυτή η εκπομπή κόπηκε τον Μάρτιο. Πιστεύω ότι τότε περισσότερο έφταιγα εγώ και όχι ο Νίκος Μουτσινάς. Ήμουν κότα. Δεν πίστεψα, δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε μένα ότι θα το βγάλω πέρα αυτό. Τότε υπήρχαν κανάλια που, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, είχαν τις γνωστές εκπομπές που βάζεις τρεις ανθρώπους που μας έβριζαν κατ’ εξακολούθησει. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι τόσο bullying τηλεοπτικό, εκείνη την εποχή, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά δεν πρέπει να έχει ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση. Δεν μας ήθελαν γιατί, για τότε, ήμασταν κάτι διαφορετικό. Ημασταν, νομίζω, μπροστά και είχαμε κάνει πράγματα που ήταν μια άλλη κατάσταση από τη συνηθισμένη.

Νίκος Μουτσινάς Κατερίνα Ζαρίφη Πρωινός Καφές ΑΝΤ1 αποκάλυψη

Την μέρα που κοπήκαμε με τον Νίκο είχαμε μέσο όσο 27% στην εκπομπή. Θέλω να πω πως ήταν όλο λίγο περίεργο. Δεν ήξερε και ο κόσμος τι να περιμένει από εμάς, ίσως να μην επικοινωνήθηκε και σωστά τι να περιμένει από εμάς. Πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί μας βρίζουν οι άνθρωποι, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Επηρεάστηκε και ο Νίκος” συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα είναι πολύ διαφορετικός από τον Νίκο Μουτσινά τότε, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό του” είπε επίσης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον Νίκο Μουτσινά, στο οποίο συμφώνησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Λίγα λόγια για τον Πρωινό Καφέ μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για τον Νίκο Μουτσινά και τον ΑΝΤ1

Το 1995 παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη για 10 χρόνια. Από το 2005 και για 3 χρόνια παρουσιάστρια της εκπομπής ήταν η δημοσιογράφος Ελεονώρα Μελέτη. Το Σεπτέμβριο του 2008 ο ΑΝΤ1 ανάθεσε στην Κατερίνα Ζαρίφη και τον Νίκο Μουτσινά την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ, όμως τον Μάρτιο του 2009 διακόπηκε από τον σταθμό η συνεργασία τους.

Να σημειώσουμε πως χθες, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, αποκάλυψε πότε πέφτει αυλαία για το «Καλό Μεσημεράκι».