J2US: "Έσκασε" και άλλη κόντρα - Σχόλιο "φωτιά" από την Δέσποινα Βανδή στην Άσπα Τσίνα

Θα γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US:

Ένα σχόλιο "φωτιά" για την Άσπα Τσίνα από την Δέσποινα Βανδή θα φέρει νέα κόντρα στο J2US. Διαβάστε τι ακριβώς έχει γίνει και ποια αυτά που μας περιμένουν στο show. Θα γίνει χαμός σας λέω.

Νέο spoiler αλλά και μια νέα κόντρα θα έχουμε στο J2US με την Δέσποινα Βανδή να σχολιάζει το τραγούδι που είπε η Άσπα Τσίνα και να φέρνει πάλι τα πάνω κάτω. Μπορεί το θέμα που είχε προκύψει με τον Τρύφωνα Σαμαρά, να έχει "ηρεμήσει" ωστόσο μας περιμένουν άλλα!

Ειδικότερα μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε του Open είδαμε ένα spoiler για τα όσα μας περιμένουν στο μουσικό show. Από ότι φαίνεται το Σαμαράς - Βανδή δεν ήταν το μόνο "ματς" που θα δούμε στο J2US, καθώς τώρα το σχόλιο της γνωστής τραγουδίστριας για το "ελαφρύ" τραγούδι της Άσπας Τσίνα, φαίνεται να δυσαρέστησε την τελευταία.

Νίκος Κοκλώνης, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ετεοκλής Παύλου, Νικολέτα Καρρά, Άρης Μακρής και Άσπα Τσίνα μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής του Open, δείτε στο βίντεο τα όσα είπαν.

Δείτε ωστόσο και την νέα τσουχτερή ατάκα που πέταξε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Πριν από την νέα κόντρα και το σχόλιο "φωτιά" που έκανε η Δέσποινα Βανδή στην Άσπα Τσίνα είχαμε και ένα καυτό spoiler για το J2US

Η παραγωγή του «Just The 2 Of Us» αποφάσισε να κάνει δύο γυρίσματα σε ότι αφορά την αποχώρηση που θα δούμε το ερχόμενο Σάββατο (09/05) όπως είδαμε και μέσα από την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου. Εμείς θα δούμε μόνο την μία αποχώρηση, ωστόσο υπήρχε και δεύτερη. Τι έχει γίνει;

Το show λοιπόν έκανε διπλό γύρισμα ώστε να αποφύγει τα spoiler με τους Νικολέττα Καρρά και Βαλάντη και Χρύσπα με τον Γιάννη Δρυμωνάκο να φαίνεται ότι είναι οι παίκτες που θα δουν την πόρτα της εξόδου. Δείτε το χαραξτηριστικό βίντεο.