ΕΡT: Αδιανόητη γκάφα - Πέθαναν τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παππά

Δείτε τι ανέβασαν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΕΡT: Αδιανόητη γκάφα - Πέθαναν τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παππά

Αδιανόητο! Μια γκάφα ολκής ήρθε από την ΕΡΤ και συγκεκριμένα από το Αρχείο του καναλιού που "πέθανε" σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και την Ειρήνη Παππά. Δείτε τα ποστ που έγιναν και τα οποία φυσικά έχουν πλέον κατέβει.

Ειδικότερα στη σελίδα Αρχείο της ΕΡΤ στο Facebook ανέβηκαν σχετικά αφιερώματα για τα δύο αυτά σημαντικά πρόσωπα, ωστόσο έγραφαν ότι "έφυγαν" από την ζωή, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει. Φυσικά και οι αναρτήσεις έχουν κατέβει πλέον, ωστόσο σε αυτές έγραφε χαρακτηριστικά:

"Απόσπασμα από την εκπομπή «Το καλλιτεχνικό καφενείο», παραγωγής 1985, στην οποία ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συναντηθεί τηλεοπτικά με τους πιο στενούς του συνεργάτες. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στον Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή".

ανάρτηση ΕΡΤ για Μίκη Θεοδωράκη

"Απόσπασμα από την εκπομπή «Παρουσίες-Ειρήνη Παπά στις “Ωδές” του Βαγγέλη Παπαθανασίου», στην οποία η σπουδαία ηθοποιός ερμηνεύει ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, ενώ μας ξεναγεί στο χωριό της, Χιλιομόδι, αλλά και σε μέρη που αγάπησε και συνδέθηκε μαζί τους. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στην Ειρήνη Παπά, που έφυγε σήμερα από τη ζωή".

ανάρτηση ΕΡΤ για Ειρήνη Παππά

Να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι παρόμοιο, αφού πριν λίγο καιρό είχαν πεθάνει και ένα γνωστό μπασκετμπολίστα. Τι είχε γίνει;

Συγνώμη για την αδιανόητη γκάφα, στην οποία πέθανε τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παππά εξέδωσε αργότερα η ΕΡΤ

Ειδικότερα το κανάλι ανέφερε για το ότι έγινε τα εξής σε ανάρτηση που έκανε:

"Σε ιστοσελίδα που διατηρεί το Τμήμα Αρχείου της ΕΡΤ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβηκαν σήμερα το πρωί δύο αναρτήσεις στη «μνήμη» των Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνης Παππά.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ ήδη επικοινώνησε με τους οικείους των δύο κορυφαίων δημιουργών, ζήτησε συγγνώμη για τη δημόσια αυτή απρέπεια και έχει ήδη επιληφθεί για να διερευνηθεί άμεσα πώς έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις."

TAGS