Γιάννης Μαρακάκης: Βγήκε για ποδήλατο μες την ζέστη - Φασκιώθηκε για να προστατευτεί

Έχει σωματάρα πάντως!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Μαρακάκης: Βγήκε για ποδήλατο μες την ζέστη - Φασκιώθηκε για να προστατευτεί

Για ποδήλατο βγήκε ο Γιάννης Μαρακάκης χθες Τρίτη, με την ημέρα να είναι αρκετά ζεστή και τον γνωστό δικηγόρο να βάζει την μπλούζα του στο κεφάλι για να προστατευτεί, αλλά και λόγω του ιδρώτα που όπως και αν το κάνουμε είναι φυσικό επόμενο της σωματικής άσκησης.

Ο Γιάννης Μαρακάκης βγήκε λοιπόν στο Καβούρι με το ποδήλατό του και φυσικά ο φακός των φωτογράφων ήταν εκεί. Τον "τσάκωσε" λοιπόν στην βόλτα του και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες, στις οποίες χαζέψαμε φυσικά και με το σώμα του.

Ο γνωστός δικηγόρος που πλέει πλέον σε πελάγη ευτυχίας καθώς με την Νίκη Θωμοπούλου, έχουν φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους, αποφάσισε τώρα και με την άρση των μέτρων να κάνει μια βόλτα κοντά στη θάλασσα και φυσικά να ασκηθεί. Δείτε ωστόσο και τα όσα είπε για πρώτη φορά μετά και την γέννηση της κόρης του. Είναι πολύ, μα πολύ ευτυχισμένος.

Γιάννης Μαρακάκης με ποδήλατο
Γιάννης Μαρακάκης με ποδήλατο στο Καβούρι
Γιάννης Μαρακάκης με ποδήλατο στην ζέστη

Ο Γιάννης Μαρακάκης που τον "τσακώσαμε" να κάνει φασκιωμένος ποδήλατο μες την ζέστη είχε κάνει μια αποκάλυψη για το τι συνέβη την ημέρα που γεννήθηκε το μωράκι του

Ειδικότερα ο Γιάννης Μαρακάκης έγινε μπαμπάς και «Μένει Σπίτι» με την οικογένεια του. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο Πρωινό για το νεογέννητο παιδί του και τι έγινε στο μαιευτήριο εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων ότι όλα λειτουργούν κανονικά και μπορούν να προμηθευτούν τα όσα χρειάζονται για το σπίτι. Ακόμα είπε ότι θέλει να βλέπει με θετικό τρόπο την αυτο-καραντίνα και το γεγονός ότι αναγκάζονται να μείνουν στο σπίτι.

Ακόμα είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Θωμοπούλου πριν γεννηθεί το μωράκι τους έκαναν και οι δύο το τεστ για τον κροωνοϊό, ώστε να είναι σίγουροι. Μάλιστα πρόσθεσε ακόμα ότι ανησυχεί πιο πολύ για τα όσα συμβαίνουν έξω στον κόσμο παρά τόσο για το γεγονός ότι έχουν ένα μωράκι. Βέβαια πρόσθεσε ότι εννοείται ότι είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Ο γνωστός δικηγόρος μιλώντας στην Φαίη Σκορδά έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με το τι συνέβη όταν ήταν να γεννήσει η γυναίκα του. Οι δυο τους έχουν φέρει ένα κοριτσάκι στον κόσμο και πλέον πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

"Μου έκανε εντύπωση ότι ήμουν ο τελευταίος συνοδός που τον άφησαν να μπει μέσα, αλλά και ο τελευταίος που του επέτρεψαν να βγει έξω. Έκατσα πέντε μέρες μέσα στο μαιευτήριο" είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή του ANT1.